Tsyd İzmir Şubesi Yılın Spor Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Spor

Tsyd İzmir Şubesi Yılın Spor Ödülleri Sahiplerini Buldu

Tsyd İzmir Şubesi Yılın Spor Ödülleri Sahiplerini Buldu

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Ege'de Yılın Spor Ödülleri sahiplerini buldu.

28.01.2016 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Ege'de Yılın Spor Ödülleri sahiplerini buldu.

Tarihi Havagazı Fabrikası'nda gerçekleşen törende yılın takımı ödülünü geçen sezon Spor Toto Basketbol Ligi'ni şampiyon tamamlayan Pınar Karşıyaka alırken, yılın spor adamı ödülü ise Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'e verildi.

Turkcell Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası'nda gençler dünya rekorunu kıran ilk Türk olan Fenerbahçe'nin İzmirli milli yüzücüsü Emre Sakçı ve Meksika'daki Okçuluk Dünya Kupası'nda erkekler makaralı yay kategorisinde altın madalya kazanan Karşıyaka Belediyespor'un milli okçusu Demir Elmaağaçlı yılın sporcusu ödülüne layık görüldü.

Arkasspor Erkek Voleybol Takımı Başantrenörü Glenn Hoag ve Salihli Belediyespor Kadın Voleybol Takımı'nın eski antrenörü Gül İlter ise yılın antrenörü plaketiyle ödüllendirildi. Pınar Karşıyaka'nın THY Euroleague'de evinde Barcelona ile oynadığı maça giderek ezeli rakibine destek veren Göztepe Başkanı Mehmet Sepil ile bu daveti yaparak iki kulüp arasındaki ilişkilerin normalleşmesi yolunda ilk adımı atan eski Karşıyaka Başkanı Ali Erten'e fair play ödül verildi.

TSYD İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş'un ev sahipliğinde gerçekleşen törene İzmir Vali Yardımcısı Uğur Kolsuz, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir, İGC Başkanı Misket Dikmen, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu da katıldı.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Tsyd İzmir Şubesi Yılın Spor Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement