Tübad-Banvit Basketbol Turnuvası - Son Dakika
Yerel

Tübad-Banvit Basketbol Turnuvası

Bandırma'da bu yıl ikincisi düzenlenen TÜBAD-Banvit Basketbol Turnuvası'nda şampiyonluğu, üç maçını da kazanan Acıbadem Üniversitesi kazandı.

06.09.2015 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bandırma'da bu yıl ikincisi düzenlenen TÜBAD- Banvit Basketbol Turnuvası'nda şampiyonluğu, üç maçını da kazanan Acıbadem Üniversitesi kazandı.

Bandırma Kara Ali Acar Salonu'nda gerçekleştirilen organizasyonun son günü ilk maçında Sinpaş Denizli Basket, Bursaspor'u 84 -71 mağlup etti. Bu sonuçla Sinpaş Denizli Basket turnuvada ikinci oldu.

Günün ikinci maçında ise Acıbadem Üniversitesi, Bandırma Kırmızı'yı 78-67 yendi. Oynadığı üç maçtan da galibiyetle ayrılan Acıbadem Üniversitesi takımı, turnuvanın şampiyonu oldu.

Turnuvada en iyi guard ödülünü Acıbadem Üniversitesi oyuncusu Kerem Tunçeri, en iyi forvet ödülünü Bandırma Kırmızı oyuncusu Phil Greene, en iyi pivot ödülünü Acıbadem Üniversitesi'nden Sharrod Ford, en iyi savunmacı ödülünü Acıbadem Üniversitesi'nden Polat Kaya, en iyi genç oyuncu ödülünü Bandırma Kırmızı'dan Rıdvan Öncel ve turnuvanın MVP ödülünü ise Acıbadem Üniversitesi'nden Kerem Tunçeri aldı.

Şampiyonluk kupasını da Türkiye Basketbol Antrenörleri Derneği (TÜBAD) Başkanı Mehmet Baturalp takdim etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tübad-Banvit Basketbol Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement