Tümsiad'dan Basın Mensuplarına Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Yerel

Tümsiad'dan Basın Mensuplarına Teşekkür Plaketi

Tümsiad\'dan Basın Mensuplarına Teşekkür Plaketi

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gaziantep Şubesince, gazetecilere teşekkür plaketi takdim edildi.

17.07.2014 22:30

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gaziantep Şubesince, gazetecilere teşekkür plaketi takdim edildi.

TÜMSİAD'ın dernek üyelerine yönelik iftar programında, dernek çalışmalarına destek veren basın mensuplarına teşekkür plaketi verildi. TÜMSİAD Genel Sekreteri Osman Kurtkan Kapıcıoğlu, Anadolu Ajansı Gaziantep Bölge Müdürlüğü adına plaketi Kaan Bozdoğan'a takdim etti. Kapıcıoğlu, dernek çalışmalarını takip eden basın mensuplarına teşekkür etti.

Dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Kapıcıoğlu, "Birinci ilkemiz ahlaklı ve iş üreten kuşağı oluşturmaktır. Coğrafyamız çok önemli bir yerde. TÜMSİAD çok önemli misyon üstleniyor. Dernek olarak herkese ulaşarak herkese dokunarak büyümek istiyoruz. Dayanışma bizim özümüzde var" dedi.

TÜMSİAD Şube Başkanı Cuma Çekici de 2023 hedefine katkı sağlamak için çalıştıklarını, "TÜMEXPO TÜMSİAD Sanayi ve Ticaret Fuarı"nın bu yıl 30 Ekim-2 Kasım tarihlerinde Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde düzenleneceğini belirtti.

Çekici, Ortadoğu pazarlarına yönelik gerçekleştirilecek fuarlarla, Türkiye ve Ortadoğu ülkeleri arasındaki ticari köprülerin daha da kuvvetleneceğine, bu çalışmalarla Türkiye'nin Ortadoğu ve Avrupa'ya daha da yakınlaşacağına inandığını söyledi.

Programda, Genç TÜMSİAD Gaziantep Şube Başkanı Metin Özbakır ve Start Fuarcılık Genel Koordinatörü Ülker Selviler de konuşma yaptı. KOSGEB personeli Mustafa Aydın da  "KOSGEB Destekleri" konulu sunum yaptı.

Derneğin yeni üyelerine rozet takıldı. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tümsiad'dan Basın Mensuplarına Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement