Tunceli - Midibüsle Kamyonun Çarpıştığı ve 2 Kişinin Öldüğü Kaza Mobese Kameralarına Yansıdı - Son Dakika
Güncel

Tunceli - Midibüsle Kamyonun Çarpıştığı ve 2 Kişinin Öldüğü Kaza Mobese Kameralarına Yansıdı

Tunceli - Midibüsle Kamyonun Çarpıştığı ve 2 Kişinin Öldüğü Kaza Mobese Kameralarına Yansıdı

Midibüsle kamyonun çarpıştığı ve 2 kişinin öldüğü kaza Mobese kameralarına yansıdı TUNCELİ'nin Pülümür İlçesi'nde Cumartesi günü yolcu midibüsü ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 15 kişi de yaralandı.

25.05.2015 19:07

Midibüsle kamyonun çarpıştığı ve 2 kişinin öldüğü kaza Mobese kameralarına yansıdı

TUNCELİ'nin Pülümür İlçesi'nde Cumartesi günü yolcu midibüsü ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 15 kişi de yaralandı. Kaza anı bölgedeki Mobese kameralarına saniye saniye yansıdı. Elazığ'dan Erzincan'a giden şeker fabrikası işçilerini taşıyan Ahmet Cihan yönetimindeki 23 AC 800 plakalı midibüs, Pülümür İlçesi yakınlarındaki Hanım Köprüsü Mevkii'ndeki virajda karşı yönden gelen İzzet Demir yönetimindeki 21 VC 217 plakalı kamyonla çarpıştı.Kazada midibüste bulunan Mehmet Zeki Avar ile Safiye Bahçeci, olay yerinde hayatını kaybederken 15 kişi de yaralandı. Kaza anı bölgede bulunan Mobese kameralarına saniye saniye yansıdı. Kamera kayıtlarına göre iki aracın çarpışmasınıh şiddetiyle midibüs yoldan çıkıp devriliyor. Daha sonra ise olay yerine gelen vatandaşlar yaralıları kurtarmak için çalışıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tunceli - Midibüsle Kamyonun Çarpıştığı ve 2 Kişinin Öldüğü Kaza Mobese Kameralarına Yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement