Tunceli Valiliği'nden Saldırı Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Tunceli Valiliği'nden Saldırı Açıklaması

Tunceli merkeze bağlı Çiçekli Jandarma Karakolu’na dün PKK’lılar tarafından düzenlenen saldırıda uzun namlulu silahların yanı sıra roketatar da kullanıldığı bildirildi.

10.08.2015 09:08

Tunceli merkeze bağlı Çiçekli Jandarma Karakolu'na dün PKK'lılar tarafından düzenlenen saldırıda uzun namlulu silahların yanı sıra roketatar da kullanıldığı bildirildi.

Tunceli Valiliği'nce, dün merkeze bağlı Çiçekli Jandarma Karakolu'na düzenlenen saldırıya ilişkin yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"9 Ağustos 2015 günü saat 17.45 sıralarında ilimiz merkeze bağlı Çiçekli Jandarma Karakol Komutanlığı'na bir grup bölücü terör örgütü mensubu tarafından roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla ateş açılmış, güvenlik güçlerimizin anında karşılık verdiği saldırıda herhangi bir zayiat meydana gelmemiştir." - TUNCELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tunceli Valiliği'nden Saldırı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • De get: 40 yildir bu ülkede savaş var. 40 yildir baris dedik. Oda iki sene sürdü. Sirf secimlerde oy kazanayim diye gerekirse evlatlarimizi sehit ederiz dyen bir basbakan var. Siyasiler kendi koltuk sevdasi yuzunde genclerimi sehit oluyor :-( Artik uyumak yok siyaset yalan dolanlarla karnini doyuruyorlar. 0 0 Yanıtla
  • Veyselcik: Haberleri iyi oku tunceli dışında her yerde olay var 0 0 Yanıtla

Advertisement