Tüp Bebekler 23 Nisan'ı Kutladı - Son Dakika
Güncel

Tüp Bebekler 23 Nisan'ı Kutladı

Tüp bebek sistemiyle dünyaya gelen çocuklar, aileleriyle birlikte 23 Nisan Şenliğini doğdukları yerde kutladı.

22.04.2014 17:42

Tüp bebek sistemiyle dünyaya gelen çocuklar, aileleriyle birlikte 23 Nisan Şenliğini doğdukları yerde kutladı. Çocukları kadar eğlenceli anlar yaşayan aileler, çocuğu olmayan aileleri tüp bebek sistemine davet etti.

Gözlerini İstanbul Tüp Bebek Merkezi'nde açan yüzlerce bebek, anne ve babalarıyla birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı doğdukları yerde kutladı. Aynı sistemle doğmuş olan bebeklerin bir araya geldiği şenlikte çocuklar, yüzlerini boyayıp resim yaparak çeşitli aktiviteler gerçekleştirdi. Çocukları kadar eğlenceli anlar yaşayan aileler, doktorları Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Aret Kamar ile birlikte zaman geçirdi.

Çocukların bir araya gelmesinden çok mutlu olduğunu söyleyen Opr. Dr. Aret Kamer, "Hem aileler hem de doktorlar için yorucu bir sistem aslında ama sonunda bu meyvaları görmek o kadar insanı motive ediyor ki insan yorulmuyor. Bu yüzden çalışma azmimizi hiç kaybetmedik" diye konuştu.

Masal ve Rüya adında iki tane kızları olan anne Gözde Didişen, tüp bebek sistemi içi çok güzel bir duygu yaşadıklarını söyledi. Didişen, "Çok güzel bir umut oldu bizim için. Hiç kimse de bu tedaviden korkmasın. Herkes bu tedavinin çok korkunç olarak görüyor ama çok güzel bir süreçten geçiyor ve sonu mutluluk oluyor" dedi. Baba ise, "Yarın çocuk bayramı inşallah büyürler ve nice bayramları hep birlikte kutlarız" diye konuştu.

3'üncü kez tüp bebek sistemiyle evlat sahibi olan bir anne ise çocuğu olmayan herkese tüp bebek sistemini önerdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tüp Bebekler 23 Nisan'ı Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement