Türbana İzin Vermedi, Ceza Aldı, Son Dersle Sevenlerine Veda Etti (2) - Son Dakika
Güncel

Türbana İzin Vermedi, Ceza Aldı, Son Dersle Sevenlerine Veda Etti (2)

Türbana İzin Vermedi, Ceza Aldı, Son Dersle Sevenlerine Veda Etti (2)

Sevgi GÖSTERİLERİYLE UĞURLANDI İzmir Ege Üniversitesi'nde, türbanlı öğrencilerin şikayeti üzerine 'Öğrenim özgürlüğünü engellediği' gerekçesiyle aldığı 2 yıl 1 aylık cezası Yargıtay tarafından onanan Prof. Dr. Renan Pekünlü, son dersini de öğrencileriyle akademisyenlere verdi.

27.11.2014 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sevgi GÖSTERİLERİYLE UĞURLANDI

İzmir Ege Üniversitesi'nde, türbanlı öğrencilerin şikayeti üzerine 'Öğrenim özgürlüğünü engellediği' gerekçesiyle aldığı 2 yıl 1 aylık cezası Yargıtay tarafından onanan Prof. Dr. Renan Pekünlü, son dersini de öğrencileriyle akademisyenlere verdi. 'Evren ve Evrim' dersini tamamlayan Prof. Dr. Pekünlü, 'Mustafa Kemal'in Askerleriyiz' sloganları eşliğinde, yaptığı son konuşmasında, "Bu bildiğimiz anlamda bir ayrılık değil. Birleştirici etkisi olan bir ayrılık olacak" dedi.

Prof. Dr. Pekünlü, daha sonra kendisini en önde yere oturarak dinleyen eşi Belma Pekünlü ile birlikte, alkışlar arasında kendisini bekleyen araca bindi. Bu sırada da yine uğurlamaya gelen sevenleriyle kucaklaşan, otomobilden uzanıp ellerini tutan  Prof. Dr. Pekünlü, "Yakında mücadeleye yanınıza geliyorum" dedi. Belma Pekünlü ise, eşinin arkasında olduğunu ve laiklik mücadelesini beraber sürdüreceklerini dile getirdi. - Nde

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türbana İzin Vermedi, Ceza Aldı, Son Dersle Sevenlerine Veda Etti (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement