Turhal Belediye Başkanı'ndan Karacabey'e Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Turhal Belediye Başkanı'ndan Karacabey'e Ziyaret

Turhal Belediye Başkanı\'ndan Karacabey\'e Ziyaret

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Tokat Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler'i makamında ağırlayarak, kendisine Karacabey'in vizyonu, hedefleri ve geleceğe yönelik planlamalarına ilişkin önemli paylaşımlarda bulundu.

25.01.2016 16:10

Tokat Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler'i makamında konuk eden Belediye Başkanı Ali Özkan; Türk-İslam coğrafyasının özeti ve kültürel zenginliğinin en güzel örneklerinden birini teşkil eden Karacabey'in, güçlü bir hemşerilik bilinci ile 'Modern ve Müreffeh Kent' haline mutlaka getirileceği mesajını verdi.

Tokat Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler'i önceki gün başkanlık makamında misafir eden Başkan Özkan, Türk-İslam coğrafyasının özeti ve kültür zenginliğinin en güzel örneklerinden birini teşkil eden Karacabey'in güçlü bir hemşerilik bilinci ile 'Modern ve Müreffeh Kent' haline mutlaka getirileceği mesajını verdi.

"Karacabey, çalışkan ve üretken insanları bağrında birleştiriyor"

Yapılan görüşmede Başkan Özkan, Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler'i Karacabey'de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Her yöreden, her bölgeden insanlarımızla yoğrulan Karacabey, aslında Türk-İslam medeniyetini barındıran, Osmanlı coğrafyasının özeti ve kültürel zenginliğinin de en güzel örneklerinden birini teşkil etmektedir. Her yöreden çalışkan ve üretken insanları bağrında birleştiren Karacabey'imiz, güçlü bir hemşerilik bilinci ile 'Modern ve Müreffeh Kent' hedefine kararlılıkla ilerlemektedir" şeklinde konuştu.

"Karacabey Türkiye'nin Önde Gelen İlçeleri Arasında"

Karacabey'de kendilerine gösterilen sıcak ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler de yaptığı açıklamada; "Kültürel, sosyal ve ekonomik değerler bakımından Türkiye'nin en önde gelen bu güzide ilçeyi ve güzel insanlarını yakından tanımaktan son derece memnunum. Şahsıma gösterilen yakınlık için tüm Karacabeylilere, başkanımız Sayın Ali Özkan'ın nezdinde sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Turhal Belediye Başkanı'ndan Karacabey'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement