Turizm Türk Tv Yayın Hayatına Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Turizm Türk Tv Yayın Hayatına Başlıyor

Türkiye'de ilk olduğu belirtilen turizm temalı televizyon kanalı "Turizm Türk TV" eylülde yayına girecek.

13.08.2015 13:51

Türkiye'de ilk olduğu belirtilen turizm temalı televizyon kanalı "Turizm Türk TV" eylülde yayına girecek.

Klas Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Cengizhan Demirkaya, Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, Turizm Türk TV'nin lisansını aldıklarını söyledi.

Söz konusu kanalın Türkiye'nin ve diğer ülkelerin turizm hareketlerini yakından inceleyen, gözlemleyen ve gündeme getiren bir kanal olacağını bildiren Demirkaya, Türksat 4A uydusunda batı kategorisinde olacaklarını ifade etti.

Turizm Türk TV'nin Türkiye'nin yanı sıra Avrupa, Rusya, Orta Asya Türk Cumhuriyetleri ile Kuzey Afrika'dan izlenebileceğini vurgulayan Demirkaya, "Ülkemiz turizminin uluslararası, ulusal ve bölgesel dinamikleri ile tematik konularını gündeme taşımayı ve irdelemeyi amaçlıyoruz. Yoğun haber akışı ile turizmi, uluslararası bir ağ oluşturarak en hızlı, en doğru şekilde aktarmak görevimizdir. Turizmi ilgilendiren tüm sosyoekonomik gelişmeleri ekrana taşıyıp irdelemek belirgin bir özelliğimiz olacaktır" dedi.

Demirkaya, hazırlıklarına tamamladıklarını, kapalı devre yayınlar yaptıklarını anlatarak, 1 Eylül itibarıyla yayına başlayacaklarını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Turizm Türk Tv Yayın Hayatına Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement