Türk Firması, 'Barzani Gençlik Futbol Turnuvası'na Ana Sporsor Oldu - Son Dakika
Güncel

Türk Firması, 'Barzani Gençlik Futbol Turnuvası'na Ana Sporsor Oldu

Türk Firması, \'Barzani Gençlik Futbol Turnuvası\'na Ana Sporsor Oldu

Kuzey Irak'taki Bölgesel Kürt Yönetimi tarafından Duhok kentinin Türkiye sınırındaki Zaho İlçesi'nde düzenlenen 'Barzani Gençlik Futbol Turnuvası'na Türk-Irak ortaklı Luxs Like Firması ana sponsor oldu.

21.05.2016 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuzey Irak'taki Bölgesel Kürt Yönetimi tarafından Duhok kentinin Türkiye sınırındaki Zaho İlçesi'nde düzenlenen 'Barzani Gençlik Futbol Turnuvası'na Türk-Irak ortaklı Luxs Like Firması ana sponsor oldu.

Zaho'da Kurdistan Demokrat Parti (KDP) binası konferans salonunda takım kaptanlarının kabulü ile başlayan etkinlik, ilçedeki spor kompleksinde düzenlenen resmi tören ile devam etti. Törene turnuvanın ana sporsorluğunu üstlenen Türk-Irak ortaklı Luxs Like Firması yetkilileri ile Zaho İlçe Asayiş müdürü, ilçe spor müdürünün yanısıra Zaho KDP yetkilileri de hazır bulundu. Futbol turnuvasının ana sponsoruı Luxs Like Grubu adına konuşan Gaziantepli işadamı Ümit Çakmak, kendilerini turnuvaya sponsor olarak kabul eden yetkililere teşekkür ederek, şöyle dedi:

"Öncelikle bizleri bu turnuvaya sponsor olarak kabul gördükleri için yetkililere teşekkür ediyor ve gençlerimize başarılar diliyorum. Bu etkinliği istememizin en büyük etkenlerinden biri Kurdistan bölgesinde yaşayan Kürt kardeşlerimizle ticari bağlantılarımızın yanı sıra dostluk ve kardeşliği pekiştirmektir. Eminim ki sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında ki bu tarz etkinlikler bağlarımızı daha güçlü hale getirecektir."

Ana sponsorluğu üstlenen firma yetkilisi Ali Bilişik ise, gençlik turnuvasının ana sponsorluğunu aldıkları için sevinçli olduklarını ifade ederken "Bu tarz etkinliklerle Türk-Kürt dostluğuna da katkıda bulunduğumuz için firma olarak gururluyuz" diye konuştu.

Zaho KDP sorumlusu Hikmet Mıhemed Gevda, turnuvaya Türk firmasının sponsor olmasından memnun olduklarını belirterek, "Gençlere katkılarından dolayı firma yöneticilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi. 12 hafta sürecek turnuvaya gençler arasından seçilen 200 takımın katılacak. Takımların tanıtım yürüyüşünün ardından ilçe tekvando takımı da gösteri düzenledi.

- Zaho

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türk Firması, 'Barzani Gençlik Futbol Turnuvası'na Ana Sporsor Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement