Türk Haber-Sen Afyonkarahisar Şubesi Olağan Genel Kurul Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Türk Haber-Sen Afyonkarahisar Şubesi Olağan Genel Kurul Toplantısı

Türk Haber-Sen Afyonkarahisar Şubesi Olağan Genel Kurul Toplantısı

Türk Haber-Sen Afyonkarahisar Şubesi'nin bugün gerçekleştirilen 5.olağan genel kuruluda, mevcut Başkan Mehmet Demirel yapılan oylama sonrası yeniden başkanlığa seçildi.225 Üyesi bulunan ve tek listenin aday olduğu genel kurul, Türk Telekom...

28.09.2013 16:06

Türk Haber-Sen Afyonkarahisar Şubesi'nin bugün gerçekleştirilen 5. olağan genel kuruluda, mevcut Başkan Mehmet Demirel yapılan oylama sonrası yeniden başkanlığa seçildi.

225 Üyesi bulunan ve tek listenin aday olduğu genel kurul, Türk Telekom Afyonkarahisar Müdürlüğü'nün konferans salonunda yapıldı. Gerçekleştirilen genel kurulun divan başkanlığını Mehmet Çakal yaparken, genel kurula CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan, Türk- İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu ve Kamu, Sen İl Temsilcisi Erol Özsoy katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Türk Haber-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Mehmet Demirel, baskılara boyun eğmeyerek hem milletin, hem de kamu çalışanlarının hak ve hukukunu geliştirmek için her platformda mücadele ettiklerini söyledi. Demirel, "Engelleri aşa aşa bugünlere geldik. Binlerce gönül insanının alın teri, inancı ve imanı Türkiye Kamu-Sen ve Türk Haber Sen'in hamurunun ham maddesi olmuştur. Özünde emek olan, alın teri olan ve daha önemlisi imanla yoğrulan bir yapıyı kim teslim alabilir ki? Kim diz çöktürebilir ki. Ne mutlu sizlere ne mutlu Türkiye Kamu-Senlilere" dedi.

"ANAYASA MAHKEMESİ'NE DAVA AÇTIK"

Genel kurulda söz alan CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Topta ise Türkiye'nin ekonomik durumunun işçi, köylü, memur ve esnaf adına iyi sinyaller vermediğini, daha kötüye gittiğini söyledi. Topta, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) gündeminde olan yeni 'Torba Yasa'ya özellikle kamulaştırma maddelerinden dolayı karşı olduklarını ve bu yüzden Anayasa Mahkemesi'ne bir dava açtıklarını da söyledi.

Konuşmaların ardından genel kurul, yapılan oy kullanma işlemi ile son buldu. Seçimler sonucu Başkan Mehmet Demirel yapılan oylama sonrası yeniden aynı göreve seçildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Haber-Sen Afyonkarahisar Şubesi Olağan Genel Kurul Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement