Türk İş Adamları Washington'da Buluşuyor - Son Dakika
Dünya

Türk İş Adamları Washington'da Buluşuyor

Türk İş Adamları Washington\'da Buluşuyor

Dünya Kalite Ödülleri 1 Kasım’da 3. World Quality Summit kapsamında Hyatt Arlington Hotel Washington D.C /USA’da sahiplerini buluyor.

21.09.2014 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya Kalite Ödülleri 1 Kasım'da 3. World Quality Summit kapsamında Hyatt Arlington Hotel Washington D.C/USA'da sahiplerini buluyor.

LOBİN WORLD tarafından 31 Ekim-4 Kasım 2014 tarihleri arasında Hyatt Arlington Hotel Washington D.C/USA'da bu yıl 3 th World Quality Summit kapsamında, Türk iş dünyasının önde gelen isimleri Amerika'daki meslektaşlarıyla deneyimlerini paylaşmak üzere bir araya geliyor.

Her yıl dünyanın çeşitli ülkelerinden inovasyona yönelik başarıları ilke edinen kurum ve kuruluşların davet edildiği zirve bu yıl Washington'da gerçekleşecektir.

Daha önce Los Angelas ve New York'ta düzenlenen Dünya Kalite Zirvesi, bu yıl Washington'da 3. World Quality Summit olarak gerçekleştirilecek.

DÜNYA KALİTE ZİRVESİ VE ÖDÜL TÖRENİ WASHINGTON'DA

3. World Quality Summit, kalite bilincini geliştirmek ve markalar için geleceğin habercisi olan AR-GE'nin önemini konuşmak için Hyatt Arlington Hotel Washington D.C/USA'da buluşacak.

Hyatt Arlington Hotel Washington D.C/USA'da, gerçekleşecek olan 3. Dünya Kalite Konferansı'nda, devlet ve özel sektör temsilcileri, üniversitelerden akademisyenler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve bürokrasinin önde gelen isimleri yapacakları konuşmaları ile imalat ve hizmet sektörünün geleceğine yönelik önemli mesajlar verecek.

Türkiye'nin yanı sıra tüm dünyadan da iş ve siyaset dünyasının geniş katılımıyla gerçekleşecek olan zirvede, talepler ve beklentiler üzerine yapılan araştırmalar sonucu tespit edilen ihtiyaçların giderilmesi için işbirliği imkanları aranacak ve düzenlenen sempozyumlarla konusunda uzman kişilerin düşüncelerine başvurulacak.

Dünya Kalite Zirvesi sonrası gecenin sonunda; "2014 World Quality Award" Ödül Töreni ile sona erecek. Gala gecesinde; katılımcı kuruluşlara, iş, sanat ve siyaset dünyasının güzide temsilcilerine "2014 World Quality Award" ödülleri verilecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Türk İş Adamları Washington'da Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement