Türk Kızılay'ı Aliağa'da Kan Toplayacak - Son Dakika
Yerel

Türk Kızılay'ı Aliağa'da Kan Toplayacak

Türk Kızılay\'ı Aliağa\'da Kan Toplayacak

Türk Kızılay’ı, ülkedeki kan ihtiyacının karşılanabilmesi için başlattığı ’güvenli kan temini’ programı kapsamında, 6-7 Ekim 2015 tarihlerinde İzmir’in kan bağışı şampiyonu Aliağa’da kan toplayacak.

03.10.2015 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Kızılay'ı, ülkedeki kan ihtiyacının karşılanabilmesi için başlattığı 'güvenli kan temini' programı kapsamında, 6-7 Ekim 2015 tarihlerinde İzmir'in kan bağışı şampiyonu Aliağa'da kan toplayacak.

Türk Kızılay'ı, yurt genelindeki 'güvenli kan temini' programı ile gönüllü bağışçılarından sağladığı kanı çağın gerektirdiği laboratuvar işlemlerinden geçirerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor. Kan bağışı konusunda Aliağalılardan büyük destek gören Türk Kızılay'ı, 6 Ekim Salı ve 7 Ekim Çarşamba günü 12.00-20.00 saatleri arasında Aliağa Demokrasi Meydanı'na konuşlandıracağı kan bağışı aracı ile gönüllülerini bekleyecek. Eğe Bölge Kan Merkezi ekipleri tarafından kurulacak olan kan bağışı çadırında, 18-65 yaş arasında, ağırlığı 50 kg üzerinde, önemli bir sağlık sorunu olmayan tüm gönüllüler, yapılan sağlık muayenesinin ardından kan bağışında bulunabilecek. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Kızılay'ı Aliağa'da Kan Toplayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement