Türk Sağlık-sen'den Birliktelik Kahvaltısı - Son Dakika
Yerel

Türk Sağlık-sen'den Birliktelik Kahvaltısı

Türk Sağlık-sen\'den Birliktelik Kahvaltısı

Kamu-Sen’e bağlı Türk Sağlık-Sen Salihli İlçe Temsilciliği üyeleri, Ramazan ayı öncesi birlik ve beraberlik kahvaltısında buluştu.

05.06.2016 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kamu-Sen'e bağlı Türk Sağlık-Sen Salihli İlçe Temsilciliği üyeleri, Ramazan ayı öncesi birlik ve beraberlik kahvaltısında buluştu.

Türk Sağlık-Sen Salihli İlçe Temsilcisi Nurullah Şentürk'ün ev sahipliğinde Kurşunlu Kaplıcaları'ndaki Kardelen Restaurantta gerçekleştirilen kahvaltıya Türk Sağlık-Sen Manisa İl Başkanı Rıdvan Mutlu, işyeri temsilcileri ve sendika üyeleri katıldı. Türk Sağlık-Sen Salihli İlçe Temsilcisi Şentürk, kahvaltıda üyelerine yaptığı konuşmasında, "Biz sendika olarak sağlık çalışanların hak ve hukukunu korumak, sorunlarını çözmek için çaba ve gayret gösteriyoruz. Türk Sağlık-Sen bizim sevdamızdır. Teşkilat olarak bu sevda için her şeyi yapmaya hazırız" dedi. Sendika üyeleri ile birlikte kahvaltılı toplantıda birlikte olmanın onurunu yaşadıklarını ifade eden Türk Sağlık-Sen Manisa İl Başkanı Rıdvan Mutlu ise "Her zaman her türlü baskıya rağmen dik duruşunuzdan dolayı sizleri kutluyorum. Sendika olarak biz sizlerin dertlerini dinlemek için her zaman yanınızdayız" dedi. Sendika olarak yetki sürecini geride bıraktıklarını vurgulayan Mutlu "Baskılara rağmen Manisa'da İl Halk Sağlığı Müdürlüğü başta olmak üzere tüm ilçelerdeki Toplum Sağlığı Merkezleri, Aile Hekimlikleri ve İlçe Entegre Hastanelerinde yetkili sendikayız" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Sağlık-sen'den Birliktelik Kahvaltısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement