Türk Telekom Fen Lisesinde Ödül Töreni - Son Dakika
Yerel

Türk Telekom Fen Lisesinde Ödül Töreni

Van Türk Telekom Fen Lisesinin il genelindeki 8. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlediği Matematik Fen Olimpiyatları'nda dereceye girenlere ödülleri verildi.

29.05.2014 14:46

Van Türk Telekom Fen Lisesinin il genelindeki 8. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlediği Matematik-Fen Olimpiyatları'nda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Ödül töreni, Türk Telekom Fen Lisesi Konferans Salonunda gerçekleşti.

Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin, öğrencilerin kendilerini geliştirmeleri için okullarda etkinlikler yaptıklarını hatırlatarak, yapılan etkinliklerde dereceye giren öğrencilerin de ödüllendirilmesinin kaliteyi üst düzeye çıkaracağını söyledi.

Kırekin, "Olimpiyat etkinliği ile fen lisesini kazanacak öğrencilerin de sınavlar öncesi, okuyacakları okullardaki eğitim düzeyi hakkında bilgi sahibi olmaları sağlanmış oluyor. Olimpiyat gibi bir bütün ilimize hitap eden bir etkinliği Türk Telekom Fen Lisesinin organize etmesi bizleri gururlandırdı" dedi.

Konuşmalar sonrası Matematik Olimpiyatı'nda birinci olan Memur-Sen TOKİ Mehmet Akif İnan Orta Okulu öğrencisi Emir Akder Arvas, ikinci Erciş Özel Serhat Orta Okulu öğrencisi Fırat Taştan ve üçüncü Erciş Kazım Karabekir Orta Okulu öğrencisi Berat Ağlar'a tablet bilgisayar hediye edildi.

Daha sonra YGS'de Van'da dereceye giren Van Türk Telekom Fen Lisesi öğrencilerine ödül verildi.

Programa, Edremit Kaymakamı Duran Yılmaz, Edremit Milli Eğitim Müdürü Macit Mumcuoğlu, İpekyolu Milli Eğitim Müdürü Şükrüllah Yavuzer, Tuşba Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı. - Van

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türk Telekom Fen Lisesinde Ödül Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement