Turkcell, Dünya Kupası'nın Mobil Reytinglerini Açıkladı - Son Dakika
Teknoloji

Turkcell, Dünya Kupası'nın Mobil Reytinglerini Açıkladı

Turkcell, Dünya Kupası\'nın Mobil Reytinglerini Açıkladı

Turkcell’liler, Dünya Kupası heyecanını 12 Haziran-13 Temmuz tarihleri arasında Turkcell TV+ ve GollerCepte ile istedikleri yerden takip etti.

16.07.2014 00:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
-

Turkcell'liler, Dünya Kupası'nın tüm heyecanını bir ay boyunca istedikleri yerden takip etme şansını yakaladı. Dünya Kupası süresince kullanıcılar, Brezilya'da oynanan maçları Turkcell TV+ ve GollerCepte uygulamaları ile izledi. Kupa boyunca Turkcell TV'de maçların yayıncısı TRT'nin izlenme süresi bir önceki aya göre 2 katına yükseldi.


Turkcell TV'de en çok reytingi Almanya'nın, Brezilya'yı 7-1'le geçtiği tarihi karşılaşma aldı. Ayrıca 12 Haziran – 13 Temmuz tarihleri arasında Turkcell TV+ üzerinden mobil internet tüketimi ise bir önceki ayın aynı dönemine göre %81 oranında arttı.


Cepte gol kralı Messi


Turkcell'liler, GollerCepte Dünya Kupası uygulaması ile de kaçırdıkları maçların özetlerine ve gollerine kolayca ulaştı. Yaklaşık 250 bin kişi, kupa boyunca atılan golleri toplamda 1 milyon kez cepten izledi. GollerCepte üzerinden golleri en çok seyredilen ülkeler ise Brezilya, Arjantin ve Hollanda oldu.


Kupa'nın efsanesi Arjantin Milli Takımı'nın golcüsü Lionel Messi, Turkcell GollerCepte uygulamasında en skorer isim oldu. Messi'nin İran'a attığı gol, GollerCepte uygulamasında en çok izlenen gol oldu.





Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Turkcell, Dünya Kupası'nın Mobil Reytinglerini Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement