Türkiye Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu Çankırı'da - Son Dakika
Yerel

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu Çankırı'da

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu Çankırı\'da

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Çankırı Barosu'nun 25. yıl etkinlikleri kapsamında bir otelde gerçekleştirilen etkinliğe katıldı.

22.03.2014 22:35  Güncelleme: 23:00

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, "Siyasetçiler birbirlerinin gözünü oyarken, milleti birbirine kırdırmaya çalışırken biz hukukun dilini konuşarak doğusuyla batısıyla, kuzeyiyle güneyiyle ve elbette Türkiye'nin kalbi olan Orta Anadolusuyla hepimiz aynı dili konuşuyoruz" dedi.

Feyzioğlu, Çankırı Barosu'nun 25. yıl etkinlikleri kapsamında bir otelde düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, Çankırı'nın medeniyetlerin beşiği ve Türkiye'nin kalbi olduğunu ifade ederek, bu kentte bulunmaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.

Türkiye'yi karış karış gezdiklerini belirteren Feyzioğlu, Anadolu'da gittikleri yerlerde hukukun üstünlüğünü ve demokrasiyi anlattıklarını kaydetti.

Hukukun ve hukukun üstünlüğünün olmadığı bir ülkede avukatlığında değerinin de olmadığını ifade eden Feyzioğlu, "Bize kulak verin, bizi dinleyin. Biz Türkiye'nin sesiyiz. Herhangi bir siyasi partinin sesi değiliz" diye konuştu.

Milletin yolunda ve hizmetinde olduklarına işaret eden Feyzioğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Türkiye'nin siyasetinin kutuplaştığı insanların birbirine düşürülmek istendiği bu ortamda değerli hukukçu arkadaşlarım lütfen Türkiye için her birinizin birer yol gösterici, birer kurtarıcı olduğunun bilincinde olun. Çünkü bizim dilimiz hukuk dili. Biz evrenseli konuşuruz. Siyasetçiler birbirlerinin gözünü oyarken, milleti birbirine kırdırmaya çalışırken biz hukukun dilini konuşarak doğusuyla batısıyla, kuzeyiyle güneyiyle ve elbette Türkiye'nin kalbi olan Orta Anadolusuyla hepimiz aynı dili konuşuyoruz. Herkese aynı dili öğretebiliriz. Bizim birbirimize ihtiyacımız var. Bizim kucaklaşmaya ihtiyacımız var ve Türk milletinin bize ihtiyacı var. Bu bilinçle kucaklaşalım hep birlikte yürümeye devam edelim."

Konuşmaların ardından, Çankırı Baro Başkanı Erkan Köroğlu, Feyzioğlu'na tablo hediye etti. - Çankırı

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türkiye Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu Çankırı'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement