Türkiye Basketbol 2. Ligi - Son Dakika
Spor

Türkiye Basketbol 2. Ligi

Türkiye Basketbol 2. Ligi

Türkiye Basketbol 2. Ligi Play-off Yarı Final ilk maçında Tüyap Büyükçekmece’ye 59-63 yenilen Sinpaş Denizli Basket’te büyük üzüntü yaşanıyor.

25.05.2015 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Basketbol 2. Ligi Play-off Yarı Final ilk maçında Tüyap Büyükçekmece'ye 59-63 yenilen Sinpaş Denizli Basket'te büyük üzüntü yaşanıyor.

Türkiye Basketbol 2. Ligi Play-off Yarı Final ilk maçında Tüyap Büyükçekmece'ye 59-63 yenilerek seride 1-0 geriye düşen Sinpaş Denizli Basket'te başantrenör Okan Çevik, rakibi düşük skorda tutmalarına rağmen, takım olarak çok kötü hücum ettiklerini söyledi. Çevik, "Ligin son dörde kalmış takımları arasında 1. Lig'e çıkma mücadelesinde maalesef ilk maçta istediğimiz sonucu elde edemedik" dedi.

Tüyap Büyükçekmece gibi üst seviye bir hücum takımını 63 sayıda tutmayı becermelerine rağmen özellikle ikinci yarı çok kötü hücum ettiklerini belirten Çevik, "59 sayı bizim sezon boyunca yanılmıyorsam attığımız en düşük skor. Bu açıdan ödevimize iyi çalışıp bir sonraki maçı kazanmamız gerekiyor. Sezon içerisinde Tüyap Büyükçekmece'yi deplasmanda yenmeyi başarmıştık. İddiamızın devam etmesi için önce salı günkü maçı kazanmamız ve daha sonra da deplasmandan bir galibiyet çıkarmamız gerekiyor. Oyuncularım ve ben bugün kötü bir mağlubiyet aldık, bunun farkındayız ama bunu lehimize çevirmeyi becerebilecek potansiyeldeyiz. Tüyap Büyükçekmece takımını kutluyorum" diye konuştu. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türkiye Basketbol 2. Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement