Türkiye Belediyeler Birliği Meclisi Üye Seçimi Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Türkiye Belediyeler Birliği Meclisi Üye Seçimi Toplantısı

Çanakkale'de, Türkiye Belediyeler Birliği Meclisine üye seçimi için toplantı yapıldı.

27.04.2014 11:26

Çanakkale'de, Türkiye Belediyeler Birliği Meclisine üye seçimi için toplantı yapıldı.

Çanakkale Belediyesinin çağrısıyla düzenlenen toplantıya, ilçe ve belde belediye başkanları ile meclis üyeleri katıldı.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, yerel seçim sürecinin geride kaldığını, bundan sonrası için yeniden hizmet döneminin başladığını söyledi.

Gökhan, seçim sürecinde il genelinde bir sıkıntı yaşanmadığını belirterek, "Sonuç itibariyle Çanakkale, başkanlarını ve meclis üyelerini seçmiş durumda. Şimdi hizmet zamanı. Açıkçası demokrasinin gereği olan seçimlerden öte katılımcılık anlayışı son derece önemli. Meclislerimizi oluşturduktan sonra, siyasi parti kimliklerimiz meclis çalışmaları sırasında askıya alınmış durumdadır. Meclislerde, başkanlar olarak uyum içinde çalışmayı esas olarak almalıyız. Elbetteki farklı siyasi görüşler olacaktır ama saygı ve uyum çerçevesinde çalışmak, temsil ettiğimiz kent insanları için son derece önemlidir" diye konuştu.

Konuşmanın ardından yapılan seçimde, Türkiye Belediyeler Birliği Meclisine asil üye olarak Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, Yenice Belediye Başkanı Veysel Acar, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Gökçeada Belediye Meclis Üyesi Ertuğrul Eser, yedek üye olarak ise Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ve Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin seçildi. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türkiye Belediyeler Birliği Meclisi Üye Seçimi Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement