Türkiye Cevap Veriyor - Son Dakika
Güncel

Türkiye Cevap Veriyor

'People Choice' adıyla tanınan eğlenceli ve sıradışı yarışma programı 'Cevap Sende' 2. bölümü ile 16 Haziran akşamı atv'de.

15.06.2015 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ÜCRETSİZ UYGULAMA

Cevabı sadece ekran başındakilerin bildiği, 'Cevap Sende'de izleyiciler cep telefonlarının ve tabletlerinin modeline bağlı olarak app store ya da play store'dan 'Cevap Sende' uygulamasını ücretsiz olarak indirerek yarışmanın doğru yanıtını belirliyor.

SIRADIŞI YARIŞMA

Hem Türkiye'nin gündemini yansıtıp hem de verilen yanıtların gündem yaratacağı, bilgi değil öngörünün, kültür değil Türk insanını tanımanın puan kazandırdığı 'Cevap Sende', bugüne kadar yayınlanan yarışma programlarından çok farklı.

TEŞEKKÜRLER TÜRKİYE

Anıl İlter'in sunduğu yarışmanın ilk bölümünde, izleyicilerin programın uygulamasına gösterdiği yoğun ilgi nedeniyle Apple, Facebook ve Twitter sunucuları kilitlendi. 140 bin kişi akıllı telefonuna veya tabletine 'Cevap Sende' uygulamasını indirdi. Canlı yayında sorulan her soruyu ortalama 80 bin kişi aynı anda yanıtladı.

BÜYÜK ÖDÜL REKABETİ SÜRÜYOR

Dünyanın 'ilk ve tek' cevabını seyircinin verdiği yarışma programı 'Cevap Sende' bu hafta 250 bin liralık büyük ödül için İzmirli ve İstanbullu öğretmenlerden oluşan 'Boyoz' ve 'Efsane Çayırönü' takımlarının kıyasıya rekabetleri sürecek.

Geçen hafta yayınlanan ilk bölümde, 4'er kişiyle başladıkları yarışmada, Boyozlar'dan 3, Efsane Çayırönü'nden 2 yarışmacı Türkiye'nin cevabını tahmin edemeyerek yarışmadan ayrıldı. Efsane yarışmanın bu bölümünde final sorusuna kadar gelip doğru yanıtı veren yarışmacı, tam 250 bin liranın sahibi olacak.

Heyecanlı, neşeli, bilinmezlerle dolu, tahmine dayalı ve sıradışı yarışma 'Cevap Sende' 16 Haziran Salı akşamı atv'de...

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye Cevap Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Yağız: 2003 0 0 Yanıtla
  • Yağız: Mide 0 0 Yanıtla
  • Yağız: Toynaklıdır 0 0 Yanıtla
  • Yağız: Güneşlik 0 0 Yanıtla

Advertisement