Türkiye'deki Terör Saldırıları - Son Dakika
Yerel

Türkiye'deki Terör Saldırıları

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Hakkari Dağlıca ve Iğdır'da yaşanan terör saldırılarını kınayarak, Türk milletine başsağlığı diledi.

08.09.2015 17:04

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Hakkari Dağlıca ve Iğdır'da yaşanan terör saldırılarını kınayarak, Türk milletine başsağlığı diledi.

Kul, yaptığı yazılı açıklamada, ülkenin zor bir dönemden geçtiğini belirterek terör saldırılarını kınadı.

"Bu ülkenin inançlı, milletini seven insanları, bu saldırılara geçit vermeyecek, bu oyunları bozacaktır" ifadesinde bulunan Kul, şunları kaydetti:

"Teröristlerin hain Dağlıca ve Iğdır saldırıları, tüm ülkede derin üzüntü yaşatmıştır. Bu tür saldırılar birlik ve beraberliğimizi bozamayacaktır. Tüm ülke tek vücut olmuş, kenetlenmiş, bu lanet saldırıyı kınamaktadır. Türk milleti, bundan önce karşılaştığı bu tür insanlık dışı saldırılar karşısında birlik ve beraberliğini bozmamıştır, bundan sonra da aynı dirençle bu beraberliği koruyacak azim ve kararlılığa sahiptir. Ülkemizi bölmeye yönelik, bu terör faaliyetlerini şiddetle kınıyoruz. Ülkemizin birliğini, dirliğini, huzurunu bu tarz oyunlarla bozmak isteyenlere geçmişte fırsat vermediğimiz gibi bugün de bu millet asla fırsat vermeyecektir. Her zaman söylediğimiz gibi terörün dili, dini, ırkı ve milleti yoktur. Bugün bir olma, diri olma günüdür."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türkiye'deki Terör Saldırıları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement