Türkiye'deki Terör Saldırılarına Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Türkiye'deki Terör Saldırılarına Tepkiler

Erzincan'da bir araya gelen çeşitli sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Türkiye'de son dönemde yaşanan terör saldırılarına tepki gösterdi.

19.08.2016 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan'da bir araya gelen çeşitli sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Türkiye'de son dönemde yaşanan terör saldırılarına tepki gösterdi.

AK Parti Erzincan İl Başkanı Orhan Bulut ve Memur-Sen, Türk-İş temsilcileri ile çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vakıf üyeleri, teröre tepki göstermek için Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası'nda ortak bir basın açıklaması yaptı.

Basın açıklamasını okuyan Orhan Bulut, terör saldırılarını şiddetle kınadıklarını ifade ederek, "Ülkemizin birlik ve beraberliğine kasteden bu hain saldırılar karşısında milletimizin gösterdiği dayanışma ve kararlılık, teröre karşı vereceğimiz en anlamlı cevap olacaktır." dedi.

Darbe girişiminde bulunan terör örgütü FETÖ ile PKK'nın aynı üst aklın piyonu olduğunu söyleyen Bulut, bu örgütlerin birbirinden farkı olmadığını söyledi.

Bulut sözlerini, "Terör saldırılarından hep birlikte zaferle çıkacağız ve Türkiye'nin müreffeh ve aydınlık geleceğini omuz omuza inşa edeceğiz." diyerek tamamladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye'deki Terör Saldırılarına Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement