Türkiye'den 12 Kişi Google Glass Satın Aldı - Son Dakika
Güncel

Türkiye'den 12 Kişi Google Glass Satın Aldı

Teknoloji tutkunlarının heyecanla beklediği, ABD'de 15 Nisan'da bir günlüğüne internetten satışa sunulan Google Glass'ı, Amerikadaniste.com aracılığıyla Türkiye'den 12 kişi satın aldı.

17.04.2014 12:17

Üyelerine Amerika'da bir posta adresi sağlayan Amerikadaniste.com, uzman üye hizmetleri ve operasyon ekibiyle, Google Glass siparişi veren kullanıcılarına her aşamada yardımcı oldu.

Amerika'da satışa sunulan ürünlere kolaylıkla ve hızlı bir şekilde ulaşmanıza yardımcı olan Amerikadaniste.com, teknoloji tutkunları için de cazip ayrıcalıklar oluşturuyor. Google'ın ABD'de 15 Nisan Salı günü, bir gün süreyle internetten satışa sunduğu sınırlı sayıdaki Google Glass, Türkiye'deki teknoloji tutkunlarının da radarından kaçmadı. Yalnızca Amerika'daki adreslere gönderilmek üzere satışa sunulan Google Glass'ı, Amerikadaniste.com'un ayrıcalıklı hizmeti sayesinde Türkiye'den 12 kişi satın aldı.

Google Glass Explorer Programı kapsamında satışa sunulan sınırlı sayıdaki Google Glass, dünyadaki teknoloji takipçilerinin büyük ilgisini gördü. Google Glass Explorer Programı, henüz satışa sunulmamış olan Google Glass'ın belirli adedini önceden satışa sunarak, hem teknoloji tutkunlarını mutlu etmeyi hem de kullanıcı deneyimlerini incelemeyi amaçlıyor.

Amerika'daki internet sitelerinden online alışveriş yapmak isteyen internet kullanıcılarına Amerika'da bir posta adresi sağlayan Amerikadaniste.com, üyelerinin bu adrese gelen paketlerini Türkiye'deki adreslerine yönlendiriyor. Birden fazla sipariş veren üyelerin paketleri Amerika'daki adreslerinde toplanarak, tek bir paketle Türkiye'ye ulaştırılabiliyor. Üyeler, Amerikadaniste.com'daki "Gönder" butonuna bastıkları gün paketler kargoyla yola çıkıyor ve 2-3 iş günü içerisinde Türkiye'deki adreslerine teslim ediliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye'den 12 Kişi Google Glass Satın Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement