Türkiye Finans'tan Fethiye Esnaf ve Sanatkarına Destek - Son Dakika
Güncel

Türkiye Finans'tan Fethiye Esnaf ve Sanatkarına Destek

Esnaf ve sanatkar odaları ile yapılan işbirlikleri ile Anadolu'daki işletmelere kucak açan Türkiye Finans, yeni bir protokole daha imza attı.

31.07.2015 17:19

Türkiye Finans, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile 30 Temmuz 2015 tarihinde bölgedeki esnaf ve sanatkarı desteklemek amacıyla protokol imzaladı.

Katılım Bankacılığı'nın öncü kuruluşu Türkiye Finans'ın, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile imzaladığı protokol kapsamında Oda üyeleri, Banka'nın ürün, fon ve paketlerinden yararlanmanın yanı sıra uygun kar oranları ve vade seçenekleri ile finansal destek de alabilecek.

Türkiye Finans Ege Bölge Müdürü Murat Demir, Türkiye Finans Fethiye Şube Müdürü Sezer Yılmaz ve Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir'in katıldığı imza töreni Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda gerçekleştirildi.

Türkiye Finans imzalanan protokol kapsamında; Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerine hammadde, ticari mal, makine/teçhizat, taşıt, gayrimenkul ihtiyaçları için finansal destek sağlayacak. Banka aynı zamanda üye işyerlerine 3 aya kadar ödemesiz, 48 aya kadar vadeli TL ve YP finansman kullandırımında kar ve komisyon oranlarında %10 indirim uygulayacak.

Üyelere özel "Fethiye Faal Kart"

Türkiye Finans Fethiye'de imzalanan protokol çerçevesinde Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleri için özel avantajlı paketler hazırladı. Buna göre üyelere özel 5 puan indirimli "Fethiye Faal Kart" kullanıma sunulacak. Protokol süreci içerisinde açılan yeni katılım hesapları için +5 puan paylaşım puanı verilecek. Oda üyelerinden ilk yıl için Hesap İşletim Ücreti masrafı tahsil edilmezken, Türkiye Finans İnternet Şubesi üzerinden yapılan EFT/ havale işlemleri ise 6 ay boyunca ücretsiz olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye Finans'tan Fethiye Esnaf ve Sanatkarına Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement