Türkiye Gazetesi ve İha'dan Başkan Subaşıoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Türkiye Gazetesi ve İha'dan Başkan Subaşıoğlu'na Ziyaret

Türkiye Gazetesi ve İha\'dan Başkan Subaşıoğlu\'na Ziyaret

İhlas Holding ve Türkiye Gazetesi Denizli Temsilcisi Hakan Bar ile İhlas Haber Ajansı Denizli Temsilcisi Emrah Varol, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

25.04.2014 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İhlas Holding ve Türkiye Gazetesi Denizli Temsilcisi Hakan Bar ile İhlas Haber Ajansı Denizli Temsilcisi Emrah Varol, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Denizli'nin büyükşehir olmasının ardından kurulan Merkezefendi Belediyesi'nin kurucu başkanı olan Muhammet Subaşıoğlu'nu ziyarete İhlas Holding ve Türkiye Gazetesi Denizli Temsilcisi Hakan Bar, İhlas Vakfı Yurt Müdür Yardımcısı Yavuz Mazlum, İHA Denizli Temsilcisi Emrah Varol ve diğer İhlas grubu çalışanları katıldı.

İhlas Holding ve Türkiye Gazetesi Denizli Temsilcisi Hakan Bar, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Türkiye Gazetesi'nin milli ve manevi değerlere önem veren bir gazete olduğunu ifade eden Bar, "Yaptığımız çalışmalarla daha da iyi olmak için çalışıyoruz. Güzel bir seçim dönemini daha geride bıraktık. Milletin teveccühü ile başkan seçildiniz. Bundan sonra yapacağınız hizmetlerle inşallah şehrimiz daha güzel olacaktır. Sizlere görevinizde başarılar diliyorum" dedi

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Zorlu bir seçim döneminin ardından milletimizin desteğiyle başkan seçildim. Bundan sonra artık hizmet vaktidir. Türkiye Gazetesi ve İHA çalışmalarını yakından takip ediyorum. Doğru, tarafsız, güvenilir haberciliğinizle her zaman ön plandasınız. Bundan sonra da yapacağımız güzel işlerde hep beraber oluruz inşallah" diye konuştu.

Ziyaretin anısına İhlas Holding ve Türkiye Gazetesi Denizli Temsilcisi Hakan Bar, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu'na İhlas Yayınları'ndan kitaplar hediye etti. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Gazetesi ve İha'dan Başkan Subaşıoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement