Türkiye ile Polonya Arasındaki Diplomatik İlişkilerin 600. Yılı - Son Dakika
Yerel

Türkiye ile Polonya Arasındaki Diplomatik İlişkilerin 600. Yılı

İzmir'de, "Haydi Oynayalım! Polonya’dan Çocuklar için Tasarım Sergisi" açılacak.

28.10.2014 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediyesi Akdeniz Akademisinin, Türkiye ile Polonya arasındaki diplomatik ilişkilerin 600. yılı dolayısıyla hazırlanan "Haydi Oynayalım! Polonya'dan Çocuklar için Tasarım Sergisi"ne ev sahipliği yapacak.

Büyükşehir Belediyesinin açıklamasına göre, Tarihi Havagazı Fabrikası Kültür Merkezi Sergi Salonu'nda 31 Ekim'de kapılarını açacak sergide, Polonya oyuncakları ile iç tasarım elemanlarının en ilginç örnekleri yer alacak.

Ziyaretçilerinin Polonya oyunları oynayıp, yeni oyuncakları deneyebileceği sergi, 30 Kasım'a kadar her gün 11.00-18.00 saatleri arasında gezilebilecek.

Serginin küratörü Ewa Solarz, ilginç sunumla bir araya getirilen, özenle seçilen nesnelerin, bütün çocukların ve tasarım alanındaki profesyonellerin dikkatini çekeceğini belirtti.

Solarz, "Sergi, Polonya ile Türkiye'deki tasarım endüstrileri arasında işbirliği olanağı yaratması açısından da benzersiz bir fırsat. Sergiyle ziyaretçileri çeşitli interaktif sergiler, workshoplar vasıtasıyla, tasarım dünyasında ve de en önemlisi Polonya kültürü alanında uzun bir gezintiye çıkaracağız" ifadelerini kullandı. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türkiye ile Polonya Arasındaki Diplomatik İlişkilerin 600. Yılı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement