Türkiye Kadınlar Basketbol 2'nci Ligi - Son Dakika
Yerel

Türkiye Kadınlar Basketbol 2'nci Ligi

As Osmaniye Gençlik: 74 Balçova Belediye Termal: 47.

19.04.2014 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Kadınlar Basketbol İkinci Ligi'nde, As Osmaniye Gençlik, eleme grubu maçında Balçova Belediye Termal'i 74-47 yendi.

Osmaniye Merkez Spor Salonu'ndaki karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi ekip, ilk çeyreği 18-10 önde kapattı. Maçın ikinci periyodunda da üstün bir oyun sergileyen As Osmaniye Gençlik, devreyi 43-22 üstün kapattı.

Karşılaşanın üçüncü çeyreğinde de ağırlığını hissettiren Osmaniye ekibi, bu periyot sonunda rakibine 60-35 üstünlük sağladı. Maçın son çeyreğinde oyunun kontrolünü rakibine kaptırmayan ev sahibi ekip, maçı 74-47 kazandı.

Balçova Belediye Termail'in oyuncusu Aleksandra Begenisic, kaydettiği 18 sayıyla maçın en skorer ismi oldu.

As Osmaniye Gençlik antrenörü Aydın Uguz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, galip geldikleri için mutlu olduğunu söyledi.

Galibiyetten dolayı sporcularını kutlayan Uğuz, şunları kaydetti:

"Oyuncularım bu maçta iyi oynadılar. Rakip takım da iyi oyun sergiledi. Taraftarlarımıza iyi bir maç izlettiğimizi düşünüyorum. Play-off maçlarında çok daha güçlü rakiplerimiz var. İyi başlamak gerekiyor. Her maç bir final havasında olacak. Tecrübeli bir ekibimiz var. Takımımız birinci ligi hak ediyor. Umarım taraftarlarımızın da desteği ile bu hedefe ulaşacağız."

Balçova Belediye Termail Antrenörü Bülent Özkan, iddiası olmayan formalite bir maç oynadıklarını belirterek, As Osmaniye Gençlik takımını tebrik etti. - Osmaniye

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türkiye Kadınlar Basketbol 2'nci Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement