Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi - Son Dakika
Spor

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

Osmaniye Gençlik Başantrenörü Uğuz: "Orduspor galibiyeti ile sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz"

27.10.2014 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ekiplerinden Osmaniye Gençlik'in başantrenörü Aydın Uğuz, "Orduspor galibiyeti ile sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.

Uğuz, AA muhabirine, ligin yeni takımlarından olmalarına rağmen sporcularının, BOTAŞ Cup ve Erciyes Cup turnuvaları ile Türkiye Kupası maçlarındaki performansından memnun kaldığını söyledi.

Sezona Çarşamba günü deplasmanda oynayacakları Orduspor maçı ile başlayacaklarını aktaran Uğuz, şöyle devam etti:

"Sezona galibiyet alarak moralli başlamak istiyoruz. Deplasmandaki Orduspor maçı bizim için çok önemli. Orduspor galibiyeti ile sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bütün çalışmalarımızı sezona galibiyetle başlamak için yapıyoruz. Çünkü ilk maçı kazanmak moral açısından çok önemli. Yeni takım olmamıza rağmen, sporcularımın BOTAŞ Cup ve Erciyes Cup turnuvaları ile Türkiye Kupası maçlarındaki performansından oldukça memnun kaldım. Şimdi uzun bir lig maratonu başlıyor. Yeni bir takım olmamız sebebiyle biraz zamana ihtiyacımız var. Bu takım daha da iyi olacak ve taraftarının da desteği ile her maçına galibiyet parolası ile çıkacak."

Uğuz, 2014-2015 sezonunda, takımların başarılı bir sezon geçirmeleri temennisinde bulundu. - Osmaniye

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement