Türkiye'nin En Genç Tabip Odası Seçimlerini Yaptı - Son Dakika
Yerel

Türkiye'nin En Genç Tabip Odası Seçimlerini Yaptı

Türkiye\'nin En Genç Tabip Odası Seçimlerini Yaptı

Adana-Osmaniye Tabip Odası üyesi olan Osmaniyeli hekimler, kendi odalarını kurmak için başvurmaları üzerine gelişen süreçte Türk Tabipler Merkez Konseyi tarafından atanan Dr. Bengü Başlamıştı İmadoğlu başkanlığındaki geçici yönetim, 3 ay süren hazırlıklarını tamamlayarak 6 Nisan tarihinde seçimli genel kurul ile yönetimi devretti.

12.04.2014 09:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana- Osmaniye Tabip Odası üyesi olan Osmaniyeli hekimler, kendi odalarını kurmak için başvurmaları üzerine gelişen süreçte Türk Tabipler Merkez Konseyi tarafından atanan Dr. Bengü Başlamıştı İmadoğlu başkanlığındaki geçici yönetim, 3 ay süren hazırlıklarını tamamlayarak 6 Nisan tarihinde seçimli genel kurul ile yönetimi devretti.

Yapılan seçimlere Osmaniyeli hekimler büyük ilgi gösterdi. Seçim sonucunda Dr. Cengiz Dağlaraştı, başkan olarak belirlenirken Genel Sekreter Dr. M. Bengü İmadoğlu, Mühasip Üye Uzm. Dr. Alptekin Keçebaş, Veznedar Üye ise Uzm. Dr. Sahil Paker oldu.

Aynı zamanda Osmaniye Aile Hekimleri Derneği Başkanı da olan Dr. Cengiz Çağlaraştı, hedeflerini "Osmaniye'deki tüm hekimleri en iyi şekilde temsil etmek, iyi hekimlik yapabilmek, özlük haklarıyla ilgili çalışmalar yapmak ve onların dertlerine çare olmak" şeklinde belirtti. Henüz yeni kurulan bir Oda olduklarını belirten Dr. Cengiz Dağlaraştı, en kısa zamanda Osmaniye Tabip Odası'nı kurumsal yapıya kavuşturacaklarını ve aktif bir çalışma yürüteceklerini söyledi.

Denetleme Kurulu Üyeleri Uzm. Dr. Adem Karabıyk, Uzm. Dr. İlhan Gökçek, Uzm. Dr. Mehmet Temel, Onur Kurulu Üyeleri Doç. Dr. Turgay Akgül, Uzm. Dr. Şitai Çığ, Uzm. Dr. Musa Ezici, Uzm. Dr. Alper Andaç, Dr. Osman Murat Fırat, Delegeler Dr. Ali Rıza Duman, Dr. Yusuf Başak, Dr. Kadir Yıldırım, Uzm. Dr. Orhan Elmas, Uzm. Dr. Osman Atılgan, Yönetim Kurulu Üyeleri ise Dr. Cengiz Dağlaraştı, Dr. Bengü M. Bengü İmadoğlu, Uzm. Dr. Alptekin Keçebaş, Uzm. Dr. Salih Paker, Uzm. Dr. İlknur Kutlu isimlerinden oluştu - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye'nin En Genç Tabip Odası Seçimlerini Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement