Türkiye'nin Gençleri Kapızlı'da Buluştu - Son Dakika
Yerel

Türkiye'nin Gençleri Kapızlı'da Buluştu

Türkiye\'nin Gençleri Kapızlı\'da Buluştu

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde Kapızlı’da düzenlenen yaz kampında 26 ilden 581 genç bir araya geldi.

14.08.2014 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde Kapızlı'da düzenlenen yaz kampında 26 ilden 581 genç bir araya geldi.

Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yaz döneminde gençlerin serbest zamanlarını sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirmelerine yönelik olarak açılan 7. dönem deniz kampı başladı. Mersin Silifke ilçesine bağlı Kapızlı'daki 23 Nisan Kamp Eğitim Merkezi'nde 12-18 Ağustos 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek kampa, 26 ilden 581 genç katılıyor. Deniz kampında, 14-15 yaş grubu genç kızlar el sanatları, tiyatro, müzik, halk oyunları, deniz ve spor aktivitelerinin yanı sıra gezilere katılacaklar. Kamp süresi boyunca gençlere kamp Müdürü Kamil Acar, Program Sorumluları Yasemin Samet, Büşra Elmas, İpek Yiğitoğlu, Betül Baleş ile 33 kamp lideri eşlik edecek. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye'nin Gençleri Kapızlı'da Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement