Türkiye Şampiyonu Mamak'tan - Son Dakika
Yerel

Türkiye Şampiyonu Mamak'tan

Türkiye Şampiyonu Mamak\'tan

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Ata sporlarımızdan biri olan halter sporunu teşvik etmek için yoğun çaba sarf ediyoruz." dedi.

11.03.2014 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Ata sporlarımızdan biri olan halter sporunu teşvik etmek için yoğun çaba sarf ediyoruz. Aldıkları başarılar ile Mamak halkının göğsünü kabartan genç haltercilerle bütün Mamak gurur duyuyor" dedi.

Mamak Belediyesi Halter Takımı, 20-23 Şubat tarihlerinde Marmaris'te düzenlenen Yıldızlar Ferdi Türkiye Şampiyonası'nda 1 altın, 1 gümüş madalyanın sahibi oldu. Takım sporcularından +94 kilogram'da Ömer Açıkgöz 115 kilogram koparma, 141 kilogram silkme ile toplamda 256 kilogram ile Türkiye Şampiyonu olurken, 56 kilogram'da Berkant Yiğit'de Türkiye ikincisi oldu. 2 Mart'ta Samsun'da gerçekleşen Halter Milli takım kampına seçilen şampiyon sporcular, Nisan ayının sonlarında Polonya'da düzenlenecek Yıldızlar Avrupa Şampiyonası'nda yarışacak. Sporun yalnızca rekabet değil, farklılıkları kaynaştıran sosyal bir etkinlik olduğunu kaydeden Akgül, "Ata sporlarımızdan biri olan halter sporunu teşvik etmek için yoğun çaba sarf ediyoruz. Aldıkları başarılar ile Mamak halkının göğsünü kabartan genç haltercilerle bütün Mamak gurur duyuyor" diye konuştu.

350 sporcunun katıldığı müsabakaya 6 sporcuyla katıldıklarını belirten Halter Takımı Antrenörü İsa Altınyurt da, "Yarışmaya çok uzun zaman ayırarak ve çok çalışarak hazırlandık. Başarılarından dolayı sporcularımı kutluyorum. Onların sayesinde Mamak'ın adını Türkiye'ye bir kez daha duyurmanın mutluluğunu yaşıyorum. Hedefimiz milli takıma sporcu yetiştirmek. Sporun ve sporcunun yanında yer alan bir başkanımız var. Bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemiyor. Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Şampiyonu Mamak'tan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement