Türkoğlu İlçesinde Refüj Aydınlatma Çalışmalarına Başlandı - Son Dakika
Yerel

Türkoğlu İlçesinde Refüj Aydınlatma Çalışmalarına Başlandı

Türkoğlu İlçesinde Refüj Aydınlatma Çalışmalarına Başlandı

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde, il merkezi güzergahındaki yol üzerindeki refüj aydınlatma çalışmalarına başlanıldı.

12.08.2014 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde, il merkezi güzergahındaki yol üzerindeki refüj aydınlatma çalışmalarına başlanıldı.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Osman Okumuş, yerel seçimlerden sonra halka vadettikleri altyapı ve üstyapı hizmetlerini gerçekleştirmek için çalışmalara başladıklarını söyledi. Kılılı yol kavşağı ile Türkoğlu'nun altındaki Minehüyük Nahır yolu yol kavşağına kadar yaklaşık 4 Km anayol güzergahındaki refüj aydınlatma çalışmasına başlandığını kaydeden Başkan Okumuş, "Bu çalışmaya emeği geçen bütün arkadaşlarımıza, özellikte Türkoğlu Akedaş İşletme Müdürümüz Mustafa Bozdoğan'a ve Akedaş Genel Müdürümüze Türkoğlu'muza yaptığı bu hizmetlerden yatırımlardan dolayı çok çok teşekkürlerimi sunuyorum. Gerçekten bu refüj aydınlatma işi gerek Kılılı mahallemizde gerekse Beyoğlu ve Şekeoba mahallelerimizde daha önce tamamlanmıştı. Sadece Türkoğlu'muzun altındaki bu yol güzergahında kalmıştı. Aydınlatmayla birlikte Karayolları Genel Müdürlüğü'müzden buranın refüj düzenlemesiyle ilgili bordür taşlarını talep ettik. İnşallah onlar da gelecek. Ekim, Kasım ayı gibi burayı komple ağaçlandıracağız. Türkoğlumuza güzel bir çehre kazandıracağına inanıyoruz. Bulunduğumuz bölge sanayi ve fabrika alanı bu vesile ile de gerek güvenlik açısından gerekse peyzaj açısından bu projeye ihtiyaç vardı" dedi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkoğlu İlçesinde Refüj Aydınlatma Çalışmalarına Başlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement