Tutuklu ve Hükümlüler, Tiyatro Oyunu İzledi - Son Dakika
Yerel

Tutuklu ve Hükümlüler, Tiyatro Oyunu İzledi

Tutuklu ve Hükümlüler, Tiyatro Oyunu İzledi

Eskişehir H Tipi Ceza İnfaz Kurumunda, "Masallar, İnsanlar, Bir De Türküler" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

12.05.2014 18:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir H Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumundaki tutuklu ve hükümlüler, "Masallar, İnsanlar, Bir de Türküler" adlı tiyatro oyununu izledi.

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünün sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü ve İstanbul Devlet Tiyatrosu tarafından 223 cezaevindeki tutuklu ve hükümlülerle buluşturulması planlanan tiyatro oyunu, Eskişehir H Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumunda sahnelendi.

Eskişehir Cumhuriyet Savcısı Mehmet Müsebbih Ergin, yaptığı konuşmada, Eskişehir H Tipi Ceza İnfaz Kurumu olarak, insan hakları ve onuruna yakışır bir anlayışla çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Bu tiyatro oyununun kurumumuzda gerçekleştirilmesi de bu çabanın bir ürünüdür" dedi.

Daha sonra Sait Faik Abasıyanık'ın yazdığı, Gürol Tonbul'un yönettiği ve başrolünde Devlet Tiyatroları sanatçısı Turgay Tanülkü'nün yer aldığı oyun, ilgiyle izlendi.

Oyunu, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir Ceza İnfaz Kurumu müdürleri, kurum amirleri ile ceza infaz koruma memurları da izledi. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tutuklu ve Hükümlüler, Tiyatro Oyunu İzledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement