Tütüncü, Burdurlularla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Tütüncü, Burdurlularla Bir Araya Geldi

Tütüncü, Burdurlularla Bir Araya Geldi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Burdurlular Derneğini ziyaret etti.

24.09.2014 12:01

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Burdurlular Derneğini ziyaret etti.

Tütüncü, burada yaptığı konuşmada, hemşehri derneklerini her zaman hatırlamak gerektiğini, kendisinin seçim dönemi dışında da bu tür ziyaretleri yaptığını belirtti.

Burdur ve Antalya'yı ikiz kardeşe benzeten Tütüncü, Antalya'da Burdurluları hiç bir zaman başka bir şehrin insanı ya da farklı bir coğrafyanın insanı olarak görmediklerini kaydetti.

Türkiye'nin farklı güzellikleri barındırdığını, 81 ilin ayrı güzelliğinin bulunduğunu anlatan Tütüncü, "Antalya'da, 80 ayrı vilayetin güzelliğinin yaşatılması şehircilik bakımından çok önemli olduğunu düşünüyorum. Dernekler de temsil ettikleri illerin güzelliklerinin yaşatılmasına hizmet ediyor. Dolayısıyla bir kültürel çeşitlilik, kültürel zenginlik atmosferi meydana geliyor" dedi.

Başkan Tütüncü, Burdurlular Derneği ile şehircilik, sosyal ve kültürel çalışmalarda işbirliği halinde olacaklarını bildirdi.

Antalya Burdurlular Derneği Başkanı Celal Hatipoğlu da Antalya'da 5 kişiden birinin Burdurlu belirterek, Burdurlular ile Antalyalıların et ile kemik gibi olduklarını kaydetti. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tütüncü, Burdurlularla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement