Tütüncü'den Halkla İlişkiler Personeline Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Tütüncü'den Halkla İlişkiler Personeline Ziyaret

Tütüncü\'den Halkla İlişkiler Personeline Ziyaret

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne bağlı bulunan, Halkla İlişkiler ve Bilgi Edinme Servisi bölümü personeline ziyarette bulundu.

16.08.2015 10:53

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne bağlı bulunan, Halkla İlişkiler ve Bilgi Edinme Servisi bölümü personeline ziyarette bulundu.

Kepez Belediyesi bünyesinde hizmet veren Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nde çalışan Halkla İlişkiler ve Bilgi Edinme Servisi personeli Başkan Hakan Tütüncü'yü konuk etti. Birim ziyaretinde bulunan Tütüncü, belediye bünyesinde kalabalık bir ekiple çalışan birim personelini iş başında ziyaret ederek sohbet etti. Ziyaret sırasında Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy, Basın Yayın ve Halkla ilişkiler Müdürü Muhittin Durmuş ve Halkla İlişkiler Şefi Nükhet Dilek Tütüncü'ye eşlik etti.

EKİP ARI GİBİ ÇALIŞIYOR

Birim çalışanlarıyla tek tek sohbet eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ekibin çalışma sisteminden oldukça memnun olduğunu dile getirdi. Belediye hizmetlerinde kendilerini temsil ettiklerini ve bu sorumluluğun üstesinden başarıyla geldiklerini ifade eden Tütüncü, birim çalışanlarına teşekkür etti.

MİLLETE KARŞI SORUMLUYUZ

Amaçlarının sadece çalışmak değil, aynı zamanda topluma hizmet etmek olduğunu belirten Başkan Hakan Tütüncü, gelen her vatandaşla tek tek ilgilenen ekibi takdir etti. Başkan Tütüncü, millete karşı sorumluluk taşıdıklarını ve belediyenin amacının toplumun yararına hizmette bulunmak olduğunu belirterek personelin bu bakış açısıyla çalışması gerekliliğini vurguladı.

BİZ BİR AİLEYİZ

'Birlikte Başardık' sloganıyla kastedilenin ekip çalışması olduğunu ve belediye çalışanlarından oluşan kocaman bir aileye sahip olduklarının altını çizen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, geçen altı yılda elde edilen başarının aile gibi çalışan bir ekiple söz konusu olduğunu söyledi. Ekip koordinasyonunun zincirin halkalarını tamamlayan en önemli unsur olduğu konusunda devam eden ziyarette birim yöneticileri Başkan Tütüncü'ye yapılan işler hakkında bilgiler verdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tütüncü'den Halkla İlişkiler Personeline Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement