Tütüncü Dernek Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Tütüncü Dernek Ziyaretlerine Devam Ediyor

Tütüncü Dernek Ziyaretlerine Devam Ediyor

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Bitlis Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne ziyarette bulundu.

15.10.2014 12:39

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Bitlis Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ne ziyarette bulundu.

Ziyarette Kepez Belediyesi ile dernek yönetiminin önümüzdeki süreçte yapacakları kültürel etkinliklerinin planlaması görüşülürken, Başkan Tütüncü, seçimlerden önce de Antalya Bitlisliler Derneği'ni birkaç kez ziyaret ettiğini anımsattı. Başkan Tütüncü, "Biz, sadece seçimlerden seçimlere hemşehri derneklerini, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edenlerden olmadık.Geçtiğimiz dönemde de çeşitli zamanlarda hemşehri derneklerimizle, Antalya Bitlisliler Derneği ile farklı kültürel aktivitelerde bir arada olma imkanımız olmuştu. Seçimlerden sonra da Bitlisli kardeşlerimizi ve hemşehri derneklerimizi unutmadığımızı ifade etmek için bu ziyaretti gerçekleştirdik" dedi.

Başkan Tütüncü, önümüzdeki günlerde dernek ile yapacakları kültürel etkinliklerin planlamasının yapılması bakımından bu ziyaretin önemli olduğunun altını çizerek, hemşehri dernekleri üzerinden Antalya'nın güzelliklerini artırıcı, Anadolu'nun güzelliklerini Antalya'ya taşıyıcı çalışmaları el birliği, gönül birliği ile yapacaklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Bitlis Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Vedat Yapa da "Başkan Hakan Tütüncü'nün sosyal, kültürel etkinliklerimize ve derneğimize gösterdiği ilgi ve alaka bizleri çok mutlu ediyor" dedi.

Meclis Üyeleri Esat Göğük, Dilaver Tanık, İsa Batu, Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy ve dernek yönetim kurulu üyeleri de ziyarette hazır bulundu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tütüncü Dernek Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement