Tütüncü, İftar'da Ziyaretlere Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Tütüncü, İftar'da Ziyaretlere Devam Ediyor

Tütüncü, İftar\'da Ziyaretlere Devam Ediyor

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, ramazanda mahallelilerle birlikte iftar açma geleneğini sürdürüyor.

13.06.2016 10:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, ramazanda mahallelilerle birlikte iftar açma geleneğini sürdürüyor.

Her gün 2 farklı mahallede iftar sofraları kurduran Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, mahallelilerle birlikte iftar açma geleneğini sürdürüyor. Başkan Tütüncü, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy, AK Partili meclis üyeleri Mehmet Yarbaş, Rüştü Peker, Ali Fidan, Kepez Muhtarlar Derneği Başkanı Feyzullah Büyükkeleş, AK Parti Kepez Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan ile birlikte Yeşilyurt ve Kültür Mahallelerini ziyaret etti.

Tütüncü ve beraberindekiler Mahalle muhtarlarının belirlediği ailelerin evlerini ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Ziyaretler sırasında sokakta karşılaştıkları çocuklara balon, boyama kitabı ve boyama kalemleri hediye eden Tütüncü, kendisini selamlayan yetişkinlerin de isteklerini dinledi.

DEVLET MİLLET İÇİN VAR

Ev ziyaretlerinin ardından her iki mahallede de düzenlenen iftar yemeklerine katılan Tütüncü, vatandaşlarla birlikte orucunu açtı. İftarları Kepezliler ile birlikte açmayı bir gelenek haline getirdiklerini anlatan Tütüncü, "İftarımızı evimizde, lüks restoranlarda değil, otellerde değil, halkımızla birlikte yapıyoruz. Devlet millet için varsa, devletin belediye başkanı da vatandaşıyla birlikte bir sofrada iftarını yapar. Biz bunu düşünüyoruz ve böyle hareket ediyoruz" diye konuştu.

TERAVİH İKRAMI SOĞUK ŞERBET

İftar sofralarının ardından teravih namazı için Varsak Yeni Cami'ye giden Tütüncü, ikram çeşmesinden şerbet dağıttı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tütüncü, İftar'da Ziyaretlere Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement