Tütüncü İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Tütüncü İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi'ni Ziyaret Etti

Tütüncü İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi\'ni Ziyaret Etti

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Antalya Şubesi’ni ziyaret etti.

09.09.2014 13:24

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Antalya Şubesi'ni ziyaret etti.

İMO Antalya Şubesi Başkanı Cem Oğuz ziyarette yaptığı konuşmada yerel yönetimlerin çalışmalarını takip ettiklerini, bilimsel açıdan sıkıntılı olan yatırımlarla ilgili uyarılarda bulunduklarını söyledi. Yapılan güzel işleri alkışladıklarını belirten Oğuz, "Kentin mesleğimizle ilgili sorunlarına çare bulma adına yerel yöneticilere yardımcı olmaya çalışıyoruz" dedi. Oğuz, Başkan Tütüncü'ye, bir slayt gösterisi eşliğinde Antalya'nın ulaşım, imar, hızlı tren, Batı Çevre Yolu, raylı sistem, kentsel dönüşüm, EXPO, hava kirliliği, görüntü kirliği, içme suyu sorunu, taş ocakları ve HES'le ilgili brifing verdi.

Brifingden dolayı Cem Oğuz'a teşekkür eden Başkan Hakan Tütüncü ise "Biz şehri bir bütün olarak görüyoruz. Şehrin içerisindeki bütün unsurlar bizim. Belediyeler de sivil toplum kuruluşları da insanlar da bizim. Dolayısıyla biz bir bütünün parçalarıyız. Birlikte bir ufka doğru bakar, kol kola yürüyebilirsek, beraber iş yapabilme becerisini ortaya koyabilirsek Antalya kazanacaktır. Çok ciddi manada da şehre bir katma değer sağlayacağız." değerlendirmesinde bulundu. STK'ların düşüncelerini önemsediklerini kaydeden Tütüncü, İMO ile ortak aklın öncülüğünde hareket ederek, Kepez'in şehirleştirmeyi arzu ettiklerini de ifade etti.

Ziyarette, Belediye AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, Başkan Yardımcısı Mustafa Sağdur, belediye meclis üyeleri ile İMO Antalya Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tütüncü İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement