Tütüncü, "Kepez'in Doğu Yakasını Şehirleştirdik" - Son Dakika
Yerel

Tütüncü, "Kepez'in Doğu Yakasını Şehirleştirdik"

Tütüncü, "Kepez\'in Doğu Yakasını Şehirleştirdik"

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Beşkonaklılar Mahallesi’nde Cahit Akkaya’nın, Habibler Mahallesi’nde Faruk Çelik ile Ali Çelik’in evlerinde ve bir kafede vatandaşlarla bir araya geldi.

30.01.2014 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Beşkonaklılar Mahallesi'nde Cahit Akkaya'nın, Habibler Mahallesi'nde Faruk Çelik ile Ali Çelik'in evlerinde ve bir kafede vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Tütüncü ziyaretlerde; bölgeye yapılan ve yapılacak olan hizmetleri, problemler ve çözüm yollarını anlatırken, Beşkonaklılar Mahallesi'nde yeni yolların açılması, asfalt, kaldırım, park çalışmalarını ve bölgeye hayat veren caddelerin düzenlenmesini en güzel şekilde yaptıklarını söyledi. Mahalleye 7 kilometre asfalt, 12 bin metrekare parke kaldırım, muhtar evi, bin metrekare orta refüj hizmeti götürdüklerini belirten Başkan Tütüncü, 2'nci dönemlerinde Beşkonak'a vizyon kazandıracak daha güzel hizmetler yapacaklarını kaydetti.

Daha sonra Habibler Mahallesi'ne geçen Başkan Tütüncü, gecekondu dokusunun yoğun olduğu Kepez'in doğu bölümündeki mahallelerin şehir kimliği kazanması için yaptıkları çalışmaları anlattı. Başkan Tütüncü, Yeşilırmak Caddesi'nin doğusunda kalan Mehmet Akif, Sütçüler, Habibler, Hüsnü Karakaş, Teomanpaşa, Düdenbaşı, Beşkonaklılar, Göksu, Gazi ve Güneş gibi mahallelerde yaptıkları imar düzenlemesi ile inşaat emsallerini yüzde 42 artırdıklarını söyledi. Mülkiyet problemleri çözülen ve tapuları verilen parsellerde yapılaşmanın önündeki en önemli engelin, kapalı yollar olduğuna işaret eden Başkan Tütüncü, "Bugüne kadar 290 kilometre yeni yol açtık Yeni yolların ağırlıklı bir kısmını ilçenin doğusundaki mahallelerde gerçekleştirdik" dedi. Kat artışı, mülkiyet problemlerin çözümü ve yeni yolların açılması çalışmaları sonrası, gecekondu dokusunun yoğun olduğu Kepez'in doğu yakasında imara uygun modern konutların yapılmaya başlandığını ifade eden Başkan Tütüncü, 350 yataklı devlet hastanesinin, alışveriş merkezinin, sosyal tesislerin inşa edileceği bölgenin, Uncalı gibi bir cazibe merkezi haline geleceğinin altını çizdi.

Habibler Mahallesi'ne vaat ettikleri temel belediyecilik hizmetlerini de yerine getirdiklerini kaydeden Başkan Tütüncü, 31 kilometre yeni yol, 58 kilometre asfalt, 3 bin metrekare orta refüj, 3 bin metre yağmur suyu drenaj, bir muhtar evi, 3 yeni park, bir park tadilatı çalışması gerçekleştirdiklerini de dile getirdi.

Ev ziyaretlerine, Kepez Belediye Meclis Üyeleri Serhat Demir, Ramazan Eciş, Hasan Demir, Rüştü Peker ve Mehmet Yarbaş da eşlik etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tütüncü, 'Kepez'in Doğu Yakasını Şehirleştirdik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement