Tuzaklanan Bombaya Basan Asker Ağır Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Tuzaklanan Bombaya Basan Asker Ağır Yaralandı

Tuzaklanan Bombaya Basan Asker Ağır Yaralandı

Hatay'da teröristler tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcıya basan bir asker ağır yaralandı. Ağır yaralı asker helikopterle hastaneye kaldırıldı.

11.06.2016 22:26  Güncelleme: 00:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ın Dörtyol ilçesinin Amanos kırsallarında güvenlik güçlerinin arama tarama faaliyeti sırasında bir asker, teröristler tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcıya basması sonucu ağır yaralandı.

HELİKOPTERLE HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Helikopterle Dörtyol Devlet Hastanesi'ne kaldırılan askerin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Bölgedeki arama tarama çalışmasının ise devam ettiği bildirildi.

VALİ: HAYATİ TEHLİKESİ YOK

Hatay Valisi Ercan Topaca, Payas ilçesinde teröristlerce tuzaklanmış el yapımı patlayıcının infilak etmesi nedeniyle yaralanan subayın hayati tehlikesinin bulunmadığını belirtti.

Vali Topaca, "Özel Kuvvetler Tabur Komutanı Yarbay Yakup Kutman, Amanos Dağları kırsalında yapılan operasyon sırasında, el yapımı patlayıcıya basarak yaralanmıştır. Yaralı Yarbayımız Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesine sevk edilmiş ve tedavisi devam etmektedir. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır." dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tuzaklanan Bombaya Basan Asker Ağır Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • şehzadekapı muhtarı: ramazan gecesi bütün milletin bedduası üzerinize olsun hain domuzlar 19 25 Yanıtla
  • Eyyubi: Birakin bu kürt türk savaşını kardeslik varken neden savaş. Verin herkesin anadan dogma hakkini. 13 3 Yanıtla
  • Deniz Danimarka dan: adem senide atalarinin kovuldugu mogalistana yerlestiririz 7 2 Yanıtla
  • Ankaralı: İMTİYAZLI ORTAKLIKTA KÜRTLERİN ÖZERK OLMASI İÇİN REFERANDUMUN ÖNÜNÜ AÇMALI. 3 6 Yanıtla
  • 06: Adam barış dedi gittiler uyurken polisimizi askerimizı şehit ettiler Türkiye yi karıştırmak gezi olayı yaptılar bu vatan boşuna türkiye Cumhuriyeti olmadı şehit de vercez candà alınacak yoksa bu terör belasi bitmez vede Türkün TÜRKDEN BAŞKA DOSTU YOKTUR NE MUTLU TÜRKUM DİYENE 3 4 Yanıtla
  • sozdar: Abd de istediyini elde edemeyince pyd ye catti 4 2 Yanıtla
  • Nokta.....: Kani bozuk nesil yetisiyor neara vatani verir oldu senin ülkende savas yok terör var Simdiki genclik bitmis yok barismis yok savas olmasin neyin barisiymis...bu firsati onlara akp verdi sonra yanlis yaptigini anladi simdi temizlik yapiyor bence Artik geri dönüs olmamali neyse ordan Kopsun yoksa eskisinden daha beter olur...... 3 3 Yanıtla
  • Sınırlar yol geçen hanı: Sınır güvenliğini sağlamadığınız sürece terör bitmez..Dış odaklı...Sadece içerdekileri etkisiz hale getirirsiniz sonra Dışarıdan tekrar gelir...SINIRLARA MAYIN DÖŞE.....24 saat beklemiyorsanız bu şart 2 1 Yanıtla

Advertisement