Ü. Naci Akdoğan Okulları'ndan 20.yılda Örnek Proje - Son Dakika
Yerel

Ü. Naci Akdoğan Okulları'ndan 20.yılda Örnek Proje

Ü. Naci Akdoğan Okulları\'ndan 20.yılda Örnek Proje

Kuşadası Özel Ü.Naci Akdoğan Okulları, kuruluşunun 20.yılı anısına 5000 fidanlık koru oluşturdu.

11.04.2014 00:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuşadası Özel Ü.Naci Akdoğan Okulları, kuruluşunun 20.yılı anısına 5000 fidanlık koru oluşturdu. Eylül 2013'te başlatılan "Dikili Bir Ağacım Olsa" adlı kampanya çerçevesinde 5 bin fidanlık koru oluşturma hedefini belirleyen Özel Ü.Naci Akdoğan Okulları, bu süreçte Ege Orman Vakfı ile işbirliği yaptı.

Üç yıl önce de yine Ege Orman Vakfıyla gerçekleştirilen işbirliği çerçevesinde, Seferihisar- Doğanbey'de 2000 fidanlık koruluk oluşturulmuştur. Bu kez Çamlık-Gökçealan köyleri arasında oluşturulan koruluk için Eylül ayından bu yana sürdürülen çalışmaya, okulun öğrencileri, velileri ve tüm çalışanlarıyla birlikte, okulun bağlı bulunduğu Kuşadası Eğitim ve Geliştirme Vakfı (KEGEV)ve KEV A.Ş. yöneticilerinin yanı sıra, Kuşadası'ndaki çeşitli kurum ve kuruluşların da katkısı oldu.

Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy'un, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Türkkan'ın, katılımıyla gerçekleştirilen törende, Proje sorumlusu, Özel Ü.Naci Akdoğan Okulları öğretmeni Melek Sözer yaptığı açılış konuşmasında, böyle kapsamlı bir projenin sorumluluğunu üstlenmekten duyduğu mutluluğu belirterek "Kampanyamız, aynı zamanda bir çevre bilinci eğitimi olarak gerçekleşti. Yalnızca okulumuzda değil, tüm Kuşadası'nda bir farkındalık yarattık" dedi.

Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy dai "Her yaş grubundan insanın bu projede uygulayıcı olarak yer aldığını görmek, projeye büyük bir anlam katmaktadır. Örnek davranışlarından dolayı projeyi destekleyen herkesi kutluyorum" dedi.

Fidan dikim alanında gerçekleştirilen törende konuşmasını yapan okul Kurucu temsilcisi Cengiz Eğriboz, Özel Ü.Naci Akdoğan Okulları'nın yaşama geçirdiği projeler içinde en anlamlısı olarak nitelediği bu çalışmaya katkıda bulunan herkese teşekkürlerini iletti. Öğrencilerin gösterileriyle zenginleşen tören, Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol'un, kampanyaya katkıda bulunanlara sertifikalarını vermesiyle son buldu. Ardından temsili fidan dikimi gerçekleştirildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ü. Naci Akdoğan Okulları'ndan 20.yılda Örnek Proje - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement