Erdoğan'ın Köşk Seçimi İçin Kullanacağı Şarkıyı Uğur Işılak Yaptı - Son Dakika
Güncel

Erdoğan'ın Köşk Seçimi İçin Kullanacağı Şarkıyı Uğur Işılak Yaptı

Erdoğan\'ın Köşk Seçimi İçin Kullanacağı Şarkıyı Uğur Işılak Yaptı

Yine Uğur Işılak'tan olan şarkı Dombra'dan farklı olarak bu kez pop formatında. Adı 'Erdoğan' olan şarkıda 'milletin adamı' vurgusu yapılıyor.

09.07.2014 09:09  Güncelleme: 09:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Vizyon Belgesi, 11 Temmuz'da tüm toplum kesimlerinden temsilcilerin katılacağı büyük bir törenle kamuoyuna açıklanacak. Toplantıda, seçim kampanyasında kullanılacak yeni şarkı da görücüye çıkacak.

ŞARKININ ADI 'ERDOĞAN'

Edinilen bilgilere göre şarkı yine Uğur Işılak tarafından yapıldı. Dombra'dan farklı olarak bu kez pop formatındaki şarkının adı 'Erdoğan' ve şarkıda 'milletin adamı' vurgusu yapılıyor. İstanbul Haliç Kongre Merkezinde düzenlenecek toplantıya azınlık, iş, sanat ve spor dünyasının temsilcilerinin yanı sıra yabancı konuklar da davet edildi.

ERDOĞAN'IN DAVET EDİLMESİNİ ÖZELLİKLE İSTEDİĞİ İSİMLER

Erdoğan'ın davet edilmesini özellikle istediği isimler arasında sanatçılar Hülya Avşar, Hülya Koçyiğit, Orhan Gencebay, Zerrin Özer ve İbrahim Tatlıses gibi isimler bulunuyor. Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ile milli futbolcu Arda Turan da davetliler arasında.

Kaynak: TürkiyeGazetesi.com.tr

Son Dakika Güncel Erdoğan'ın Köşk Seçimi İçin Kullanacağı Şarkıyı Uğur Işılak Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • oksijen: Seçimler ve Ak parti de olmasa uğur ışılak 5 para kazanamıyacak adamıda, danışman yapta bari belli bir maaşı olsun. 21 21 Yanıtla
  • VİCDAN: ZAVALLI SAKANÇIMI YAĞCIMI BELLİ DEĞİL. UĞUR IŞILAĞIN YENİ PLAK SİRKETİ AKP BU SANATÇILIKTAN ÇIKMIŞ ÇANAKÇI OLMUŞ KASETLERİNİ KİMSE ALMASIN. ZATEN FAZLASIYMA TALİPTEN KAZANIYOR. 18 23 Yanıtla
  • CRYZ: ALLAH yolunuzu açık etsin şerefsizlere şeref neymiş gösterin 19 17 Yanıtla
  • sakin: Bunu nerden arakladı kimbilir adamların şarkıcısı bile hırgız 19 12 Yanıtla
  • Totemin gücüne inanırım ben:)): oldum bittim sevmem tipsiz şeyii 8 9 Yanıtla
  • harun yiğit: Yaptığınız eleştirilere bakın; aşağılama, küçümseme ve yukarıdan bakma anlayışı her tarafınızdan dökülüyor yine, bu yüzden de cümlelerinizin içinde fikir yok, mantık yok. Türk halkı değişip gelişirken sizler olduğunuz yerde kaldınız, hiç değişmediniz ve bu stabil durumun doğal sonucu olarak hiç gelişmediniz. Görüyorum ki, genetik kodlarınız ülkemizdeki değişimi algılamanıza hala engel olmakta. Bu iyi bir kafa yapısı değil haberiniz ola. 7 8 Yanıtla
  • vrl71: en iyi koyun müziği kaval şhow iyi gider :) 9 5 Yanıtla
  • HAKAN YAKIN: HİÇ BİRŞEYDE GÖZÜ YOK.TEK DERDİ TÜRK MİLLETİ.DİYE BAŞLARSIN GENE.AMA ASLI BUMU KOSKOCA BİR HAYIR! R.T.E MAKAM SEVDASI,DÜNYA MALI DERDİNE DÜŞMÜŞ.CUMHURBAŞKANLIĞINDAN ÜSTÜN BİR KOLTUK DAHA OLSA ONADA ADAY OLUR,BUDA DİNİ BÜTÜN SAYILAN BİR İNSANA NEKADAR YAKIŞIR BİLEMEM. 10 3 Yanıtla
  • KALDERON: farkındamısınız... akp li belediyeler festivallerine çağırdığı sanatçılar hep aynı uğurışılakta onlardan biri.. ben karşı değilim ama festivallerde bile yandaş farkı gözetmelerine karşıyım ...kimse mi fikrini söylemesin...gezi parkına katılanlar düşman oldular... karşı olanlar bal tuıtup parmak yalıyorlar. mustafa ceceli uğur ışılak gibi... 5 2 Yanıtla
  • d: emredersin komutanim XD 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı
    04:22 Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı

    Dünyaca ünlü sokak sanatçısı Banksy'nin Londra'nın Finsbury Park bölgesinde yaptığı son eser, yeşil badana gibi görünüyor. Eserin Banksy'ye ait olup olmadığı tartışmaları başladı. Eserin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. İngiltere İşçi Partisi'nin eski lideri Jeremy Corbyn de eseri ziyaret etti. Eserin nasıl korunacağı henüz bilinmiyor.

  • AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak
    03:23 AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak

    Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere karşı yaptırım uygulanması konusunda anlaşmaya vardı. Yaptırımlar çerçevesinde şiddet yanlısı yerleşimcilerin AB ülkelerine girişi yasaklanacak ve mal varlıkları dondurulacak. Ayrıca Hamas için de ek yaptırım kararı alındı.

  • Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı
    03:01 Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı

    Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir açıklama yayınladı. Parti Sözcüsü Yunus Ekşi, zaferin milletimizin bağımsızlık direnişinin en önemli göstergelerinden biri olduğunu belirtti. Açıklamada, Çanakkale Zaferi'nde şehit düşenlerin anıldığı ve ekonomik bağımsızlığın korunması için dışa bağımlı ekonomi modelinin değiştirilmesi gerektiği vurgulandı.

  • Düzce'de 1 haftada 8 bin araç denetlendi, bin 417 araca 671 bin lira ceza
    02:49 Düzce'de 1 haftada 8 bin araç denetlendi, bin 417 araca 671 bin lira ceza

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Yapılan kontrollerde toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulanırken, 16 bin 587 kişi sorgulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı. Ayrıca 110 araç trafikten men edildi.

  • Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı
    02:46 Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Trafik denetimlerinde 94 okul servisi, 281 motosiklet ve 7 bin 721 araç kontrol edildi. Toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı.

  • New York'ta Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Deniz Zaferi töreni düzenlendi
    02:34 New York'ta Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Deniz Zaferi töreni düzenlendi

    New York'ta, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi. Türkiye'nin BM Nezdindeki Daimi Temsilcisi Sedat Önal, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) New York Temsilcisi Mehmet Dana, New York Başkonsolosu Reyhan Özgür ve Türk Amerikan sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı. Tören, saygı duruşu, İstiklal Marşı, Kuran-ı Kerim okunması ve konuşmalarla gerçekleşti.


Advertisement