Ukrayna'da Düşen Malezya Yolcu Uçağı - Son Dakika
Güncel

Ukrayna'da Düşen Malezya Yolcu Uçağı

Yardım önerilerinden dolayı Rusya ve Ukrayna'ya teşekkür eden Malezya Başbakanı Rezak, "uluslararası müfettişlerin" bölgeye rahat girişinin sağlanması çağrısında bulundu.

20.07.2014 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malezya Başbakanı Necib Rezak, "düşürülen" Malezya uçağıyla ilgili soruşturmaya yardım önerilerinden ötürü Rusya ve Ukrayna'ya teşekkür ederken, "uluslararası müfettişlerin" bölgeye rahat girişinin sağlanması çağrısında bulundu.

Rezak, Facebook sayfasından paylaştığı açıklamasında, Malezya'nın ve "uluslararası camianın", hem Rusya hem de Ukrayna'nın kaza yerini terk etmelerinden memnuniyet duyacağını ifade etti.

Olayın meydana geldiği günden bu yana ABD dahil olmak üzere çok sayıda ülkenin ve kuruluşun, sorumluların adalet önüne çıkarılması konusunda Malezya'ya destek verdiğini belirten Rezak, kazada ölen Avustralyalılar için Avustralya Başbakanı Tony Abbott'a taziyelerini sundu ve Malezyalılara, krizle mücadele sırasında birlik ve beraberlik içinde olmaları tavsiyesinde bulundu.

Malezya Ulaştırma Bakanı Liow Tiong Lai de kaza bölgesinde hayati öneme sahip kanıtların muhafaza edilmediği yönünde emareler bulunduğunu söyledi. - Kuala Lumpur

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ukrayna'da Düşen Malezya Yolcu Uçağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement