Ula'da Avcılık Kursu - Son Dakika
Yerel

Ula'da Avcılık Kursu

Ula\'da Avcılık Kursu

Muğla’nın Ula ilçesinde Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Ula Avcılar ve Atıcılığı Sevenler Derneği tarafından düzenlenen avcılık kursu Muğla Milli Parklar Mühendisi Erdem Gökmen gözetiminde Ula Ali Koçman Meslek Yüksekokulunda düzenlenen yazılı sınav ile tamamlandı.

19.09.2014 09:38

Muğla'nın Ula ilçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Ula Avcılar ve Atıcılığı Sevenler Derneği tarafından düzenlenen avcılık kursu Muğla Milli Parklar Mühendisi Erdem Gökmen gözetiminde Ula Ali Koçman Meslek Yüksekokulunda düzenlenen yazılı sınav ile tamamlandı.

Ula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal Özçelik, Muğla bölgesinde bir süredir avcılık üzerine kurs düzenlenmediği için ilçe genelinde yaşayan avcılara yönelik kurs düzenlendiğini açıkladı. Özçelik, "Muğla da kurs açılmadığı için özellikle Marmaris üzerinden başvurular değerlendirildiği sırada diğer ilçelerden de gelen başvuruları değerlendirdik. Muğla bölgesinde toplam 49 kişi başvurdu, 40 kişi geçerli notlar alıp avcılık kursunu bitirerek sertifikalarını almaya hak kazandı" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ula'da Avcılık Kursu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement