Ulaşımda Yenilik Demirci'den Başladı - Son Dakika
Yerel

Ulaşımda Yenilik Demirci'den Başladı

Ulaşımda Yenilik Demirci\'den Başladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci ilçesinde toplu ulaşımda bir ilke imza atarak il genelinde hizmete sokulacak yeni otobüsleri Demirci ilçesinden başlattı.

20.08.2015 18:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci ilçesinde toplu ulaşımda bir ilke imza atarak il genelinde hizmete sokulacak yeni otobüsleri Demirci ilçesinden başlattı. Bu kapsamda ilçeye gönderilen iki yeni otobüs törenle hizmete girdi.

Demirci ilçesine tahsis edilen otobüslerin hizmete alınması töreninde, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, MANULAŞ Genel Müdürü Mehmet Oluklu, Büyükşehir Belediyesi Demirci Koordinatörü Kazım Aysan, yetkili müdürler ile çok sayıda vatandaş katıldı. Büyükşehir belediyesi olarak Manisa genelinde ulaşım ağının daha hızlı ve konforlu olması amacıyla büyük bir değişime gittiklerini belirten Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, "Otobüslerin ilk hizmete alınması startını Demirci ilçesinden veriyoruz. Bu araçlarımız gayet modern dizayn edilmiş araçlardır. Engelli ve yaşlıların kullanımına uygundur. Otobüslerimiz Demirci ilçemize hayırlı olsun. Otobüs ücretleri, 1.75 Kentkart ile kartsız nakit ise 2.50 TL olacaktır. Öğrencilerimiz için ücretlendirme 1.30 TL olacaktır. Vatandaşlarımız kent kartlarını Büyükşehir Belediyesi Demirci Hizmet binasından temin edebilirler. Her türlü altyapı hizmeti hazırdır. Demirci'de ulaşım konusunda büyük bir sorun ortadan kalkacaktır" diye konuştu.

Önümüzdeki hafta içerisinde Hisar Kaplıcalarına da ulaşım hizmetinin gideceğini belirten Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, İcikler, Alağaç ve Minnetler mahallelerinden Demirci'ye ulaşımın sağlanacağını ve Demirci'de ekonomik anlamda da büyük bir hareketlilik sağlanacağını belirtti. Otobüslerin hizmete alınması ile Demirci'de güzergahları inceleyen Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz ve beraberindeki heyet vatandaşlardan olumlu tepkiler aldı. Vatandaşlar Demirci ilçesine hizmet noktasında büyük atılımlar yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti. Otobüslerin alçak tabanlı ve engellilere uygun olması da özellikle engelli vatandaşlar tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ulaşımda Yenilik Demirci'den Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement