Uluslararası Festivale 7 Ülke Katılacak - Son Dakika
Yerel

Uluslararası Festivale 7 Ülke Katılacak

Uluslararası Festivale 7 Ülke Katılacak

Yalova Turizm ve Folklor Araştırma Geliştirme Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (TUFAG), bu yıl 30’uncusunu gerçekleştireceği ’Tufag Uluslararası Halk Dansları Festivali ve Altın Karanfil Halk Dansları Yarışması’na bu yıl 7 ülke katılacak.

09.06.2016 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Turizm ve Folklor Araştırma Geliştirme Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (TUFAG), bu yıl 30'uncusunu gerçekleştireceği 'Tufag Uluslararası Halk Dansları Festivali ve Altın Karanfil Halk Dansları Yarışması'na bu yıl 7 ülke katılacak.

TUFAG tarafından gerçekleştirilen Uluslararası Halk Dansları Festivali ve Altın Karanfil Halk Dansları Yarışması'nın bu yılki organizasyonu için geri sayım başladı. Festivalle 7 ülkeden gelecek olan ekipleri katılacağını dile getiren TUFAG Başkanı Sinan Çolak, "TUFAG 30. yıl uluslararası festival yapılacak. Yaklaşık 7 tane ülke gelecek. Bu ülkeler arasında Afrika, Meksika, Kolombiya, Kıbrıs, Bulgaristan, Kosava, Endonazya var. 30. yılı çok güzel bir şekilde gerçekleştirilecek. Tahmini 300-400 kişinin geleceğini düşünüyorum. Sadece Yalova'da değil, Subaşı'nda Altınova'da da etkinlikler düzenlenecek. 15 Temmuz'da Anfi Tiyatro'da Gala ve Altın Karanfil Halk Dansları yarışmasını yapacağız" dedi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uluslararası Festivale 7 Ülke Katılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement