Ümraniye'deki Cinayet - Son Dakika
Güncel

Ümraniye'deki Cinayet

Ümraniye'de tartıştığı eşi tarafından öldürülen 27 yaşındaki Demet Karakaş'ın cenazesi, İstanbul'da defnedildi.

08.03.2016 13:46

Ümraniye'de tartıştığı eşi tarafından öldürülen 27 yaşındaki Demet Karakaş'ın cenazesi, İstanbul'da defnedildi.

Karakaş için Kadıköy Fikirtepe Tepe Camisi'nde öğle vakti cenaze töreni düzenlendi. Törene Karakaş'ın amcası Celalettin Kayır, aile yakınları, iş arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.

Demet Karakaş'ın çalıştığı iş yerinin yöneticisi Şener Çabanoğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Acımız büyük. Bu şiddet olayını kınıyorum. Demet Hanım çok terbiyeli biriydi. Kadına şiddet olayının bir an önce çözülmesini istiyorum" dedi.

Karakaş'ın iş arkadaşlarından Şafak Karakoyun, "Olaya önce inanamadım. Hala şoktayım. Korkunç ve vahşet dolu bir olay. Bize, eşinden şiddet gördüğünü ve boşanma davası açmak istediğini söylemişti. Çok korkuyordu. Kadına şiddeti, şiddetle kınıyorum" şeklinde konuştu.

Naz isminde 5 yaşında bir kız çocuğu olduğu öğrenilen Karakaş'ın cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Pendik Dolayoba Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Demet Karakaş, dün Yukarı Dudullu Altınbaşak Sokak'ta tartıştığı eşi Nurali Karakaş tarafından kesici aletle ağır yaralanmış, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ümraniye'deki Cinayet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement