Umut Bulut'un Babası Son Yolculuğuna Uğurlandı! Terim Gözyaşlarını Tutamadı - Son Dakika
Spor

Umut Bulut'un Babası Son Yolculuğuna Uğurlandı! Terim Gözyaşlarını Tutamadı

Ankara'daki hain saldırıda hayatını kaybeden Galatasaraylı Umut Bulut'un babası son yolculuğuna uğurlandı. Fatih Terim, cenaze töreninde gözyaşlarına hakim olamadı.

15.03.2016 15:34  Güncelleme: 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da yaşanan terör saldırısında hayatını kaybeden Galatasaray'ın milli oyuncusu Umut Bulut'un babası Kemal Bulut, Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde ikindi namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Kemal Bulut'un tabutunun üzerine Galatasaray bayrağı konuldu.

TERİM, GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Hamza Hamzaoğlu, Mustafa Denizli ve Fatih Terim de cenazede eski öğrencilerini yalnız bırakmadı. Galatasaray taraftarları, Fenerbahçe taraftarları, Ankaragücü taraftarları da cenaze için Umut Bulut'un babaevine gelip çelenk bıraktılar. Fatih Terim, eski öğrencisinin babasının cenaze töreninde gözyaşlarını tutamadı.

İşte Fatih Terim'in gözyaşlarını tutamadığı o an...

GALATASARAY KAFİLESİ TAM KADRO TÖRENE KATILDI

Kemal Bulut için Kayseri Yeşilhisar'da düzenlenen cenaze törenine Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbol takımı tam kadro katıldı.

ÜÇ ESKİ HOCASI YAN YANA

Türkiye Futbol Direkörü Fatih Terim, teknik direktör Mustafa Denizli, Bursaspor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, kurul üyesi Bünyamin Gezer, Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Ali Dürüst, Abdurrahim Albayrak, Gençlerbirliği futbolcusu Doğa Kaya, Medipol Başakşehir'in kalecisi Volkan Babacan, Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu ve futbolcular da cenaze töreninde yer aldı.

BAŞSAĞLIĞI DİLEDİLER

Taziye evi küçük olduğu için Dursun Özbek, Fatih Terim, Mustafa Denizli, Selçuk İnan, Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak eve girip Umut Bulut'a başsağlığı diledi.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Umut Bulut taziye evinden çıkarak Galatasaray takımının toplu halde bekletildiği misafirhaneye geçti. Sarı kırmızılı futbolcunun taziyeleri kabul ederken gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

KAHREDEN TESADÜF

Olayın bir başka acı tarafı ise, Kemal Bulut'un toprağa verileceği tarih olan 15 Mart'ın, aynı zamanda Umut Bulut'un doğum gününe rastlaması oldu. Kemal Bulut'un dördüncü çocuğu olan Umut Bulut, 15 Mart 1983'te Kayseri'de dünyaya gelmişti.









Umut Bulut\'un Babası Son Yolculuğuna Uğurlandı! Terim Gözyaşlarını Tutamadı

Son Dakika Spor Umut Bulut'un Babası Son Yolculuğuna Uğurlandı! Terim Gözyaşlarını Tutamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Van 6534: Fransız Carole olaya fransız kalmış :) 3 17 Yanıtla
  • gsli: keşke bütün kaptanlar burda olksaydı ne fenerin kaptanı bar ne de bjk nin 14 0 Yanıtla
  • murat: rahmetli babasının evi eski değil mi... 1 7 Yanıtla

Advertisement