Üniversite Arkadaşlığından Hayat Arkadaşlığına - Son Dakika
Yerel

Üniversite Arkadaşlığından Hayat Arkadaşlığına

Üniversite Arkadaşlığından Hayat Arkadaşlığına

Adapazarı Tığcılar Mahallesi Muhtarı Ahmet Onsekizoğlu’nun kimya öğretmeni oğlu Ali Sefa Onsekizoğlu ile Üniversiteden sınıf arkadaşı Şenay Demirli düzenlenen nişan töreniyle evlilik yolunda ilk adımı attılar.

07.10.2014 10:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adapazarı Tığcılar Mahallesi Muhtarı Ahmet Onsekizoğlu'nun kimya öğretmeni oğlu Ali Sefa Onsekizoğlu ile Üniversiteden sınıf arkadaşı Şenay Demirli düzenlenen nişan töreniyle evlilik yolunda ilk adımı attılar.

Eskişehir Anadolu Üniversitesinde birlikte okuyan sınıf arkadaşları Ali Sefa Onsekizoğlu ve Şenay Demirli, okul sıralarında başlayan arkadaşlıklarını, ailelerinin de onay vermesi ile bir ömür boyu birlikte sürdürmeye karar verdiler. Erzurum'un Olur ilçesinde öğretmenlik yapan Ali Sefa Onsekizoğlu ile İstanbul Avcılar'da memur olarak görev yapan Şenay Demirli'nin nişan törenine Onsekizoğlu ve Demirli ailelerinin yakınları ile kalabalık davetli topluluğu katıldı. Çocuklarının mutluluğu için üzerlerine düşen görevi eksiksiz yerine getirmenin heyecanını yaşayan Ahmet-Ayşe Onsekizoğlu ile Şevket-Selime Demirli aileleri, yeni yılda yapılacak düğün töreni için hazırlıklarını sürdürüyor. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Üniversite Arkadaşlığından Hayat Arkadaşlığına - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement