Üniversite Mezunlarına Aylık 12.500 TL Kazanç İmkanı - Son Dakika
Yerel

Üniversite Mezunlarına Aylık 12.500 TL Kazanç İmkanı

Üniversite Mezunlarına Aylık 12.500 TL Kazanç İmkanı

Üniversite mezunlarının alacağı eğitim ve gireceği sınav sonucunda Tehlikeli Madde Güvenliği Danışmanlığı belgesi alarak aylık 12.500 TL kazanma imkanı doğdu.

27.09.2015 13:31

Ayda 12.500 TL kazanabilirsiniz!

Adı yeni duyulmaya başlanan Tehlikeli Madde Güvenliği Danışmanlığı, üniversite mezunlarına yeni ve yüksek kazançlı iş imkanı sunuyor.

Türkiye'de yeni trend haline gelen konuyla ilgili Eser Akademi İş Sağlığı Güvenliği ve OSGB Tehlikeli Madde Güvenliği Danışmanlığı (TMGD) Eğitim Kurumu Müdürü Ali Kaya, önemli bilgiler verdi.

Tehlikeli madde üreten, taşıyan, depolayan firmaların bir danışman bulundurması zorunluluğu içeren tebliğ, 30 Haziran'da yürürlüğe girdi.

İlgili tebliğe göre; tehlikeli madde paketleyen, dolduran, ambalajlayan firmalarda Tehlikeli Madde Güvenliği Danışmanlığı (TMGD) bulundurma zorunluluğu olacak, şimdiden birçok firma çalıştıracak danışman aramaya başladı.

HER ÜNİVERSİTE MEZUNU BU İŞİ YAPABİLİR…

Ali Kaya, tüm üniversite mezunlarının yapabileceği işin aylık minimum 12.500 TL kazandırabileceğini belirtti.

Kaya, "6 Aralık 2015 günü yapılacak sınav için kayıtlar devam ediyor. Başvuran kişiler 49 saat eğitim görecek ve Ulaştırma Bakanlığının açmış olduğu sınavda 70 ve üzeri puan alanlar Uluslar arası geçerli olmak üzere Bakanlık tarafından kendilerine Tehlikeli Madde Güvenliği Danışmanlığı belgesi verecek. Bu belge ile LPG istasyonları, asfalt plentleri, boya fabrikaları, ilaç fabrikaları, petrol işi yapan kamu kurum ve kuruluşlar ve özel firmalarda görev alabilecekler. 50 ton ve üzeri akaryakıt ve tehlikeli madde işi yapan firmalar bu danışmanları bulundurmak zorunda kalacak. Buda üniversite mezunları için müthiş bir fırsat doğurdu" dedi. Batman Gazetesi

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Üniversite Mezunlarına Aylık 12.500 TL Kazanç İmkanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • isg uzmanı: iş güvenliği içinde dediler herkes aldı böyle yalanlara inanıp paranızı boşa heba etmeyin. 0 0 Yanıtla
  • misafir: Başvurular nereye yapilacak herhangi bir belge isteniyor mu 0 0 Yanıtla

Advertisement